Ποιος θα είναι ο βασικός μας αντίπαλος;

Η ομάδα μας ξεκινά αύριο τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα και όπως πάντα ο στόχος είναι η κατάκτηση του. Το δεύτερο συνεχόμενο είναι ένα απωθημένο όλων μας και η πεποίθηση όλων είναι ότι φέτος θα τα καταφέρουμε. Μπορεί οι εμφανίσεις στην Ευρώπη να διέψευσαν τις προσδοκίες όλων αλλά ο ΑΠΟΕΛ εξακολουθεί να έχει ένα ρόστερ που οφείλει να ανταποκριθεί στις εγχώριες διοργανώσεις. Το πρωτάθλημα θα έχει φέτος φοβερές ιδιαιτερότητες αφού η πλειοψηφία των ομάδων είναι χρεοκοπημένες και με βάσει αυτό το δεδομένο έχουν διαμορφωθεί τα ρόστερ τους. Οι παραδοσιακοί μας αντίπαλοι περνούν τα κριτήρια του financial fair play με παρατυπίες και το ερώτημα που τίθεται είναι ποια ομάδα θα μπορέσει να αντέξει την πίεση.

Μια ιδιαιτερότητα που πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι ότι τόσο εμείς όσο και ο Απόλλωνας θα έχουν μέχρι το Δεκέμβριο και τις υποχρεώσεις στο Europa League, γεγονός που θα παίξει ρόλο.

Οι οπαδοί μας κλήθηκαν να απαντήσουν μέσω του γκάλοπ μας για το ποια ομάδα θεωρούν βασικότερο αντίπαλο και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και προκαλούν έκπληξη. Το 42% των οπαδών μας θεωρεί ότι ο Απόλλων θα είναι ο βασικότερος μας αντίπαλος. Τα όσα πέτυχε η ομάδα της Λεμεσού στην Ευρώπη φαίνεται ότι έπαιξαν καθοριστικό ρόλο.

Το ποδοσφαιρικό παράρτημα του ακελ είναι η ομάδα που έρχεται δεύτερη αφού ένα ποσοστό 29% θεωρεί ότι η Ομόνοια θα μπορέσει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος. Ακολουθεί η Αελ με 16% και η Ανόρθωση με 9%.

Κλείνοντας πρέπει να πούμε ότι στο αντίστοιχο περσινό γκάλοπ που έγινε την ίδια περίοδο η πλειοψηφία των οπαδών μας έκρινε ότι η Αελ θα ήταν ο βασικότερος μας αντίπαλος.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!