Ποιος θα σκοράρει;

Οι εκτιμήσεις θέλουν τον Ντε Βινσέτι να παίρνει θέση στον κεντρικό άξονα σε ένα ρόλο αντι Βινίσιους και ένα από τα βασικότερα ερωτήματα που περιμένουμε να απαντηθούν με θετικό τρόπο αύριο είναι να μπορέσει ο ΑΠΟΕΛ να έχει καλή μεσοεπιθετική λειτουργία. Στους προηγούμενους αγώνες ομάδα μας έδειξε να αντιμετωπίζει προβλήματα στη δημιουργία ευκαιριών αλλά και στο τελείωμα κάποιων φάσεων.

Οι αριθμοί λένε οτι η ομάδα σκοράρει με το σταγονόμετρο και μόνο με τον Ντε Βινσετι όποτε στον αγώνα με την Αστάνα θα χρειαστεί και οι υπόλοιποι να κάνουν το κατι παραπάνω προκειμένου να φύγουμε με ενα καλό αποτέλεσμα. Πρακτικά αυτό σημαίνει οι Λεάλ και Πιατκόφσκι να κάνουν αισθητή την παρουσία τους σκοράροντας. Για να συμβεί αυτό θα πρεπει να παει η μπάλα στην περιοχή των Καζακστανων με το σωστό τροπο αφού οι μακρινές μπαλιές που είδαμε σε προηγούμενους αγώνες αποκρούονταν εύκολα από τις αντίπαλες άμυνες.

Η απουσία του Βάντερ ειναι σημαντική αφού στερεί από την ομάδα την ταχύτητα και ικανότητα του Βραζιλιάνου να τρύπα τις αντίπαλες άμυνες και το ζητούμενο είναι να μπορέσει ο Εφραίμ που φέρεται ως ο πιθανότερος αντικαταστάτης του να έχει ενεργό ρόλο στην οργάνωση.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!