Που ζήτησε ενίσχυση ο Φίνκ

Η αγωνιστική ανάκαμψη του ΑΠΟΕΛ προϋποθέτει αρκετά πράγματα και ένα από αυτά είναι η ανανέωση – ενίσχυση του ρόστερ. Η διάθεση για αυτοκριτική καταδεικνύει ότι η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας στις τελευταίες δυο μεταγραφικές περιόδους ήταν προβληματική. Ιδιαίτερα αυτή του περασμένου καλοκαιριού διόγκωσε το πρόβλημα γεγονός που επιβεβαιώνεται τους τελευταίους μήνες οπότε προέκυψαν και οι τραυματισμοί. Οι ευθύνες της διοίκησης, της προηγούμενης τεχνικής ηγεσίας αλλά και των σκαούτερς είναι τεράστιες αλλά αυτό που έχει σημασία σήμερα είναι τα διορθωτικά μέτρα. Ο Φίνκ έχει δει τον ΑΠΟΕΛ στον αγώνα με την Αελ όπως επίσης και DVD με τους σημαντικότερους φετινούς αγώνες και μαζί με τη διοίκηση έχει συζητήσει το θέμα της μεταγραφικής ενίσχυσης και έχουν καθοριστεί οι προτεραιότητες.

Ο Γερμανός θέλει δύο τουλάχιστον προσθήκες οι οποίες θα αφορούν παίκτες που αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή. Ο ένας πρέπει να έχει προφίλ Βινίσιους αφού κρίνεται απαραίτητη η παρουσία ενός μεσοαμυντικού με οργανωτικές ικανότητες. Αυτό δεν είναι κάτι νέο αφού και επί Δώνη υπήρχε πρόθεση για απόκτηση ενός τέτοιου παίκτη.

Ο Φίνκ έκρινε επίσης ότι η ομάδα χρειάζεται και έναν μεσοεπιθετικό ο οποίος θα είναι μαζί με τον Ντε Βινσέτι οι παίκτες που θα μπορούν να δώσουν λύσεις τόσο στο δημιουργικό κομμάτι όσο και στο γκολ.

Η διοίκηση έδωσε το ΟΚ στον Φίνκ να προχωρήσει και σε εισηγήσεις παικτών αφού ένα από τα προβλήματα που παρατηρήθηκαν τον τελευταίο ένα χρόνο ήταν η αδυναμία να εντοπιστούν και να συμφωνήσουν με την ομάδα μας αξιόλογοι παίκτες.

Το ενδεχόμενο να προκύψει και 3η προσθήκη δεν έχει αποκλειστεί αφού υπάρχει προβληματισμός και για τις επιλογές στη γραμμή κρούσης.

Εννοείται ότι μέσα σε αυτά τα πλαίσια έγιναν και οι πρώτες σκέψεις για αυτούς που θα αποχωρήσουν.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!