Προέκυψε επιτακτική ανάγκη για επιθετικό!

Είναι εξωφρενικό λίγες μέρες πριν το αγώνα της χρονιάς να διαβάζουμε στο sigmalive ότι ο Σέρτζιο ζήτησε επιτακτικά την απόκτηση επιθετικού που θα είναι γκολτζής και ο οποίος θα μπορέσει να κάνει την διαφορά. Ήταν ξεκάθαρο από την πρώτη μέρα που ήρθε στον ΑΠΟΕΛ ο Πορτογάλος τεχνικός ότι η ομάδα χρειάζεται έναν ποιοτικό επιθετικό του οποίου το βιογραφικό θα ήταν τέτοιο που θα έπειθε ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά. Από τότε πέρασε αρκετός καιρός. Ο Σέρτζιο έκανε εφτά μεταγραφές εκ των οποίων οι δυο αφορούσαν επιθετικούς. Επέλεξε αρχικά τον Σιέρινταν ο οποίος έχει τον ίδιο σωματότυπο και αγωνιστικό στυλ με τον Μπουντιμίρ. Τα βιογραφικά τους επίσης δείχνουν ότι σκοράρουν με την ίδια περίπου συχνότητα. Πολύ αραιά.

Υπήρξε επίσης και η προσθήκη του νεαρού Γκονσάλβες. Το scouting report αναφέρει ότι πρόκειται για έναν περιφερειακό επιθετικό που έχει σαν κύριο χαρακτηριστικό την εκρηκτικότητα και την καλή τεχνική κατάρτιση. Αν και χωρίς σημαντικές εμπειρίες και πολλές συμμετοχές δείχνει να μην έχει το εύκολο γκολ.

Ο Ατόρνο δύσκολα θα ξαναπαίξει μπάλα κάτι που επίσης γνώριζαν οι υπεύθυνοι με το που ξεκίνησε ο σχεδιασμός της ομάδας. Τέλος έχουμε και τον Πιέρο Σωτηρίου για τον οποίο λέμε εδώ και μήνες ότι θα είναι άδικο να του φορτώσουμε ευθύνες και πίεση.

Με αυτά τα δεδομένα ο ΑΠΟΕΛ πράγματι δείχνει να έχει μεγάλη ανάγκη από έναν ακόμα επιθετικό. Την ανάγκη που είχε από την πρώτη μέρα και που οι μέχρι σήμερα κινήσεις απέτυχαν να την ικανοποιήσουν. Ας ελπίσουμε ότι αυτό δεν θα στοιχήσει ενόψει του αγώνα της χρονιάς με την Μάριμπορ.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!