Προγραμματισμός εντός και εκτός γηπέδου

Η τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος είναι πλέον στο επίκεντρο της προσοχής όλων, αφού μέσα από αυτή θα κριθεί με πόση διαφορά θα πάμε στους αγώνες κατάταξης από την τρίτη Ομόνοια. Παράλληλα θα κριθεί και ποια θα είναι η τέταρτη ομάδα με τον Απόλλωνα και την ΑΕΚ να είναι ισόβαθμοι και να θέλουν νίκες στον τελευταίο τους αγώνα. Η σειρά αγώνων κατάταξης είναι λίγο πολύ γνωστή αφού θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε κατά σειρά Ομόνοια, Ανόρθωση και Απόλλων ή ΑΕΚ.

Η νίκη επί της ΑΕΛ είναι το ζητούμενο την Κυριακή έτσι ώστε να ξεχαστεί η ήττα από την Ομόνοια το συντομότερο δυνατό. Σε αυτή την προσπάθεια αναμένεται να γίνουν και οι αλλαγές που όλοι περιμένουν και υπολογίζουν. Όλοι γράφουν και πιθανολογούν την επιστροφή 5 τουλάχιστον ποδοσφαιριστών στο αρχικό σχήμα και θα αναμένουμε να δούμε κατά πόσο ο πλέον αρμόδιος θα υιοθετήσει τους υπολογισμούς και απόψεις μας!

Πλάνα και εκτός γηπέδου
Το είπαμε ξανά ότι ενώ η ομάδα θα δίνει την μεγάλη μάχη για τη δεύτερη θέση και το κύπελλο οι υπεύθυνοι του προγραμματισμού θα σχεδιάζουν το νέο ΑΠΟΕΛ. Οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ μας θα είναι σημαντικές και αρκετές και είναι για αυτό που πέραν των υπευθύνων αρκετό ενδιαφέρον υπάρχει τόσο στο μέσα ενημέρωσης όσο και στον κόσμο. Από πλευράς επιτροπής προγραμματισμού και προπονητή δεν λέγεται τίποτα διαφωτιστικό και συγκεκριμένο, αφού ούτε καν η περίπτωση Πουρσαϊτίδη δεν επιβεβαιώνεται. Κατά τα άλλα φαίνεται μετά από δυο «νεκρές» εβδομάδες να υπάρχει μια στασιμότητα στο θέμα Φλορέα, που δίνει αφορμή για κάποια σχόλια.

>

Η διοίκηση θα ήθελε πολύ να βρει έναν ανώδυνο οικονομικά τρόπο για να αποδεσμεύσει τον Μοραίς αλλά όπως και τον Ιανουάριο έτσι και τώρα η προσπάθεια δεν αναμένεται να είναι εύκολη. Όσον αφορά τους παίκτες που θέλουμε δεν έχει διαρρεύσει τίποτα ακόμα παρά το έντονο ενδιαφέρον για μεσοεπιθετικό που αγωνίζεται σε κυπριακή ομάδα και για τον οποίο ο Γιοβάνοβιτς έχει δώσει τη συγκατάθεση του.

Διευκρίνιση για την επικήρυξη
Μετά από παρέμβαση του πρόεδρου των οργανωμένων διευκρινίζουμε ότι ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ δεν έχει σχέση με την απόφαση της διοίκησης του σωματείου και απλώς καταδικάζει τη ρίψη αντικειμένων που έγιναν στον τελευταίο αγώνα εναντίον της ΑΕΛ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!