Προσήλωση στον αγώνα και τη νίκη

Έχουν συμβεί και λεχθεί πάρα πολλά από τη Δευτέρα και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα μας φέρουν οι επόμενες ώρες και μέρες αφού το επιτελείο του Χριστόφια βάλθηκε να μας τρελάνει. Τα καμώματα και τις προκλήσεις του Λίλλη διαδέχτηκε η απόφαση της αστυνομίας για δίωξη του Χατζηλιαση και όλα αυτά πριν το αγώνα με το δεύτερο ιεραρχικά ποδοσφαιρικό τους παράρτημα. Ο αγώνας την Κυριακή με την Αλκή θα είναι εξαιρετικά δύσκολος και είναι για αυτό που όλοι μας θα πρέπει να προσηλωθούμε σε αυτόν. Γνωρίζουν ότι είναι προς όφελος τους ο αποπροσανατολισμός από την ουσία του θέματος που δεν είναι άλλη από τους βαθμούς της νίκης. Αν το ΑΠΟΕΛ επανέλθει στις επιτυχίες το ενδεχόμενο να μεγαλώσει η βαθμολογική διαφορά πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος είναι πολύ πιθανό. Είναι αυτό που θέλουν με κάθε τρόπο να αποφύγουν και παράλληλα αυτός θα πρέπει να είναι ο μοναδικός μας στόχος. Αν τα καταφέρουμε κανένας Λίλλης και κανένας Κατσουνωτός δεν μπορεί να πλήξει το ΑΠΟΕΛ.

Ο Γιοβάνοβιτς αναμένει ότι θα αντιδράσουμε σαν μεγάλη ομάδα μετά την ήττα και το ίδιο θέλει και ο κόσμος. Σωστή αντίδραση μιας ομάδας που θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα είναι και όταν ακόμα τα πράγματα δεν εξελιχθούν ομάδα. Μπορεί για παράδειγμα να βρεθούμε πίσω στο σκορ κάτι που σημαίνει ότι χωρίς πανικό και με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα να επιδιώξουμε την ανατροπή.

Το ζητούμενο για την ομάδα είναι ο καλός ρυθμός και η συνοχή στις τρεις γραμμές για όσο το δυνατό μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η αμυντική λειτουργία της ομάδας μας θα έχει δύσκολο έργο και θα πρέπει να αντιδράσει σωστά. Το δυνατό σημείο της Αλκής είναι η μεσοεπιθετική της γραμμή και θα πρέπει να κλείσουμε τους διαδρόμους προς την εστία του….Κίσσα. Παρόλο που το επίσημο ΑΠΟΕΛ προτιμά τη μυστικοπάθεια όλα συνηγορούν ότι ο Χιώτης δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα λόγω του προβλήματος στο γαστροκνήμιο. Με αυτά τα δεδομένα ο Κίσσας προετοιμάζεται εντατικά στον ψυχολογικό περισσότερο τομέα έτσι ώστε να υπερασπιστεί με επιτυχία τα καρέ της ομάδας μας.

Η επιστροφή των Μοραίς και Μποαβεντούρα στο αρχικό σχήμα θεωρείται δεδομένη ενώ η λογική λέει ότι στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Αλμέιδα. Ο προπονητής παραδέχτηκε ότι θα υπάρξουν αλλαγές προσώπων χωρίς όμως να είναι πιο κατατοπιστικός.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!