Η καλύτερη αφορμή

Το καλαθοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει σήμερα στις 17:45 το απόγευμα τον Απόλλωνα σε έναν αγώνα που θεωρείται σημαντικός για πολλούς λόγους. Ο κυριότερος λόγος είναι ότι με νίκη κατακτούμε μαθηματικά την πρώτη θέση. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι ο απόλλωνας είναι η μόνη ομάδα που δεν κερδίσαμε φέτος. Παίχτες και τεχνική ηγεσία υποστηρίζουν ότι με διαιτησία 50-50 ο απόλλωνας δεν μπορεί να νικήσει την ομάδα μας. Αναμένουμε από το διαιτητικό τρίο να σταθεί στο ύψος του και να αφήσει τους παίχτες να είναι οι πρωταγωνιστές της βραδιάς. Να θυμίσουμε ότι ο πρώτος διαιτητής (Α. Χατζησολωμού) είναι ο διαιτητής που αλλοίωσε το αποτέλεσμα στο παιχνίδι στη Λεμεσό βλέποντας ανύπαρκτο φάουλ την τελευταία φάση του παιχνιδιού στο παιχνίδι κυπέλλου όπου η ομάδα μας θα έπαιρνε την πρόκριση για τα ημιτελικά.

 

Στα αγωνιστικά η ομάδα δηλώνει πανέτοιμη. Μοναδικό πρόβλημα ο Vitas που κατά τη διάρκεια της προπόνησης χτύπησε το χέρι του με αποτέλεσμα να υπάρξει κάταγμα. Το πιο πιθανόν είναι να χάσει τη χρονιά και έτσι η ομάδα καλείται να ψάξει αντικαταστάτη για τα play off. Ο Lee δικαιώνει τον προπονητή και την επιτροπή προγραμματισμού για την επιμονή τους στο να εξαντληθούν τα περιθώρια για να αγωνιστεί ο παίχτης αυτός και αναμένεται πάλι να οδηγήσει την ομάδα σε μια νέα επιτυχία.

Η ώρα διεξαγωγής του αγώνα προσφέρεται για να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και να στείλει το μήνυμα ότι κατά τη διάρκεια των play offs θα αναλάβουμε και εμείς τις ευθύνες μας..

Στο οικονομικό που είναι διαχρονικά το μεγαλύτερο πρόβλημα η διοίκηση κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες να έχει τους παίκτες πληρωμένους και μέχρι στιγμής το έχει καταφέρει. Όλοι οι παίχτες και προπονητές είναι πληρωμένοι και έχει εξοφληθεί ένα τεράστιο ποσό από περσινές οφειλές.

Όλα αυτά τη στιγμή που η πολεμική εναντίον του σωματείου βρίσκεται στα φόρτε της κάτι που τονίστηκε και στη χτεσινή ανακοίνωση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ. Ο πρόεδρος της ΚΟΚ θεωρείται πλέον εχθρός της ομάδας μας και αυτό θα επηρεάσει την υπόλοιπη του θητεία αλλά και καθημερινότητα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!