Προσοχή στις παγίδες

Ας μην κρυβόμαστε. Το ΑΠΟΕΛ θέλοντας και μη είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη στο υποτιθέμενο τοπικό ντέρμπι. Τα όσα έχει δείξει μέχρι στιγμής η ομάδα μας στους αγώνες της και ιδιαίτερα σε αυτούς στο ΓΣΠ δείχνουν ότι η έκβαση του αγώνα με τον Ολυμπιακό εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς. Η προϊστορία αλλά και η μέχρι στιγμής βαθμολογική συγκομιδή δεν είναι αρκετά για να φέρουν τη νίκη. Αν οι ποδοσφαιριστές του Γιοβάνοβιτς δεν παρουσιαστούν σοβαροί και αποφασισμένοι από το πρώτο λεπτό θα έχουμε πρόβλημα. Τονίζουμε την ανάγκη να μην έχουμε αναιμικό ξεκίνημα όπως αυτό με τη Δόξα γιατί θα στείλουμε λανθασμένα μηνύματα στον αντίπαλο. Ο Γιοβάνοβιτς αποκρυπτογράφησε την ομάδα του Χριστοδούλου είπε και δημόσια ότι πρόκειται για μια καλή ομάδα και αυτό προσπάθησε να μεταφέρει και στους υπόλοιπους στον Αρχάγγελο. Η σωστή μεσοαμυντική λειτουργία είναι αυτή που θα θέσει τις βάσεις για να επιβάλουμε το ρυθμό μας και να μπορέσουμε σε μια από τις πολλές επιθέσεις να σημειώσουμε τα τέρματα που θα φέρουν τη νίκη. Μοράις και Πίντο θα πρέπει να σηκώσουν σε έναν ακόμα αγώνα το βάρος και σίγουρα θα πρέπει να βοηθήσουν περισσότερο στον οργανωτικό τομέα σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα.

Εικάζεται ως συνήθως ότι θα υπάρξουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα με πιο πιθανή επιστροφή αυτή του Τρισκόφσκι ο οποίος δείχνει σχεδόν κάθε εβδομάδα πόσο σημαντικός είναι. Η επιλογή της επιστροφής στη διάταξη με έναν επιθετικό δεν μπορεί να αποκλειστεί, έστω και αν το 4-4-2 προτιμήθηκε στους τελευταίους δυο αγώνες. Ο Αλμέιδα σε περίπτωση που αγωνιστεί θα πρέπει επίσης να ανταποκριθεί σε αυτά που περιμένει ο προπονητής αφού είναι παίκτης-βαρόμετρο.

Οι οπαδοί μας με τη σειρά τους καλούνται να δείξουν και πρακτικά ότι θέλουν τη νίκη που θα διατηρήσει το σημαντικό προβάδισμα από το παράρτημα. Η μαζική παρουσία θα στείλει το κατάλληλο μήνυμα και θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα.

Έσπασε το αήττητο στο μπάσκετ Κούραση και υποτίμηση έφεραν την πρώτη ήττα στο μπάσκετ μέσα στη Λάρνακα σε έναν αγώνα που το ΑΠΟΕΛ ήταν το μεγάλο φαβορί. Η ομάδα του Χριστόπουλου έμεινε από δυνάμεις στο τρίτο δεκάλεπτο, οπότε και η Αεκ ξέφυγε στο σκορ, δημιουργώντας μια διαφορά την οποία κράτησε μέχρι το τέλος. Η ανασύνταξη δυνάμεων είναι πλέον το ζητούμενο αφού δεν υπάρχει περιθώριο να χάσουμε άλλους αγώνες αφού θα χαθεί το πλεονέκτημα έδρας.

//

<script src=http://s7.addthis.com/js/250

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!