Προφορική συμφωνία με Ιωνικό

Η μεταγραφή που ήθελε επίμονα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα πραγματοποιηθεί. Το ΑΠΟΕΛ θα δαπανήσει ίσως το μεγαλύτερο ποσό που έδωσε τα τελευταία χρόνια για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Ιωνικού και θα εντάξει στη δύναμη του τον μαύρο Μακρίδη. Κάπως έτσι σκιαγραφούν τον Μπέντζαμιν Ονουάτσι διοίκηση και τεχνική ηγεσία αφού είναι ένας ταχύς παίκτης με πολύ καλή ντρίπλα που μπορεί να τρυπήσει τις αντίπαλες άμυνες αγωνιζόμενες και από τα δύο άκρα. Όπως έχουμε γράψει ξανά παρά τις μεταγραφές που έχουν γίνει στο ρόστερ μας δεν υπάρχει ένας τέτοιος παίκτης οπότε αποφασίστηκε να γίνει η υπέρβαση.

Το όλο θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά τη Δευτέρα όπου οι διοικήσεις των δυο ομάδων θα έχουν νέα σειρά επαφών για να επιβεβαιώσουν και γραπτώς τα όσα έχουν συμφωνηθεί προφορικά. Αν όλα πάνε καλά το όλο θέμα θα κλείσει ευνοϊκά για την ομάδα και θα γίνει ακόμα ένα βήμα για να παρουσιαστούμε ισχυρότεροι.

>

Κρίνεται η τύχη του Πεϊνάδο
Σε μυστικό φιλικό που θα γίνει το Σάββατο θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό η τύχη του Ουρουγουανού επιθετικού που συνεχίσει να δοκιμάζεται. Αναλόγως της τελικής απόφασης του Γιοβάνοβιτς θα ξεκαθαρίσει αν ψάχνουμε για έναν ή δυο επιθετικούς. Πάντως τα δεδομένα όσον αφορά τον Πεϊνάδο δεν είναι ξεκάθαρα αφού ο παίκτης έχει υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα μας και είναι άγνωστο πως θα αποδεσμευτεί σε περίπτωση που αποφασιστεί κάτι τέτοιο.

Ότι και αν γίνει πάντως ο προπονητής μας δε βιάζεται να κλείσει το θέμα απόκτησης επιθετικών αφού βλέπει ότι καθημερινά οι αξιόλογες περιπτώσεις παικτών πληθαίνουν και εκφράζει την πεποίθηση ότι ο χρόνος θα λειτουργήσει υπέρ μας.

Το βιογραφικό του Benjamin Onwuachi

Season

Club

Games

Goals

2003/04

Juventus

0

0

2004/05

Salernitana

15

3

2005/06

Standard

0

0

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!