Προχωρά η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

Η διοίκηση Πετρίδη υλοποιώντας τις προγραμματικές της δηλώσεις προχωρά στην πιο σημαντική ίσως απόφαση σε σχέση με το οικονομικό αφού η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου είναι γεγονός. Αρχικά στην αυριανή διάσκεψη με θέμα τον απολογισμό της πρώτης εξαμηνίας και στη συνέχεια μέσα στα πλαίσια της ετήσιας γενικής συνέλευσης θα γίνουν γνωστοί οι όροι της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου. Μπορεί για τους περισσότερους οπαδούς μας να μην λέει και πολλά πράγματα η συγκεκριμένη κίνηση αλλά για όσους έχουν γνώση και άποψη πρόκειται για μια καθοριστική κίνηση προκειμένου να μπουν νέα κεφάλαια στην εταιρεία ΑΠΟΕΛ. Ο στόχος της διοίκησης είναι ιδιαίτερα φιλόδοξος αφού θα επιχειρηθεί να αντληθούν πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ αφού θα εκδοθούν 2 εκατομμύρια ευρώ στην τιμή του 1.70 ευρώ.

Γίνεται αντιληπτό ότι η διοίκηση θα πρέπει με πειστικό τρόπο να αναλύσει το πλάνο της και πως θα αξιοποιηθεί το ποσό που θα συγκεντρωθεί προκειμένου να έχει επιτυχία η συγκεκριμένη κίνηση. Ήδη ο Πρόδρομος Πετρίδης και οι στενοί του συνεργάτες βρίσκονται σε επαφές με επώνυμους οπαδούς μας που είναι διαθετημένοι να συμμετάσχουν ενώ κάποιοι έχουν ήδη δεσμευθεί ότι θα το πράξουν.

Αλλάζει το top list των μεγαλομετόχων

Όπως πληροφορούμαστε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα φέρει σημαντικές αλλαγές σε επίπεδο μεγαλομετόχων αφού με την ολοκλήρωση της θα προκύψουν σημαντικές διαφοροποιήσεις. Αυτό προκύπτει γιατί πέραν του Πρόδρομου Πετρίδη κάποια άλλα άτομα-εταιρείες θα επενδύσουν ποσά  που θα τους φέρουν στην κορυφή της σχετικής λίστας. Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο υπεύθυνος οικονομικών της εταιρείας ΑΠΟΕΛ, Γιάννης Δημητρίου θα συμπεριλαμβάνεται στη σχετική λίστα.

Παρά το ότι οι ακριβείς αριθμοί θα πρέπει να δοθούν με κάθε λεπτομέρεια στην επικείμενη γενική συνέλευση, προκύπτει ότι η διοίκηση Πετρίδη στους πρώτους μήνες της θητείας της θα βάλει μέσα στα ταμεία της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ένα ποσό που ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ, υπό μορφή αγοράς μετοχών ή εισφορών.

Με τα έξοδα της ομάδας μας να μην μπορούν να μειωθούν σε ουσιαστικό βαθμό λόγω συμβατικών υποχρεώσεων το ζητούμενο είναι να μπει φρέσκο χρήμα το οποίο θα αξιοποιηθεί σωστά έτσι ώστε να μην χαθεί μέσα στην μαύρη τρύπα των ελλειμματικών προϋπολογισμών.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!