Πρώτα συμπεράσματα για Ρίισε

Φιλικό για να δώσει κυρίως χρόνο συμμετοχής σε όσους δεν είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν στα επίσημα παιχνίδια της ομάδας μας ήταν το σημερινό στην Λακατάμια. Τελικό σκόρ 0-5. Αυτό που έχει σημασία είναι οτι οι Ρίισε και Τζιμπούρ έδειξαν οτι χρειάζονται ακόμα χρόνο πριν κριθούν έτοιμοι για βασικοί. Σκόρερ οι Τζιμπούρ, Μαντούκα, Χαραλάμπους, Μοράις και Σιέρινταν. Ο Δωνης είχε στραμμένη την προσοχή του σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές και πρωταρχικό στόχο να μπορέσει να διαπιστώσει τον βαθμό ετοιμότητας τους. Χρόνο συμμετοχής για ένα ημίχρονο πήρε και ο Riise o οποίος αγωνιστικε το 1ο ημίχρονο‎ και έδειξε να βρίσκεται πίσω σε φυσική κατάσταση. Αν και σε κάθε του επαφή με την μπάλα ήταν θετικότατες, έδειξε ότι χρειάζεται τον χρόνο του για να έρθει στο επίπεδο το οποίο τον θαυμάζαμε αγωνιζομενο στην Premier Leageu και το Campionato.

Ο Τζιμπουρ ήταν ο άλλος ποδοσφαιριστής ο οποίος είχε όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω του. Αγωνιστικε για 75 περίπου λεπτά και φάνηκε να αποκτά την χαμένη του αγωνιστική φόρμα. Με αρκετή ενέργεια, ιδιαίτερη φρεσκάδα και καλές επιλογές πριν κουραστεί, ο επιθετικός μας σημείωσε εν‎α ωραίο γκολ και σέρβιρε τις ασίστ στους Μαντούκα και Χαραλάμπους στο 2ο και 3ο γκολ.

Το δεύτερο ημίχρονο ο Δώνης έκανε αρκετές αλλαγές δίνοντας την ευκαιρία και στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές μας να ξεμουδιάσουν. ‎Άξιο αναφοράς είναι ότι ο προπονητής μας δοκίμασε ένα καινούριο αμυντικό σχήμα με τον Παπάζογλου να παίζει δεξιά, αριστερά τον Καρλαο και στο κέντρο τους Κακά και Αμορίν.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!