Πως θα χωρέσουν Ντε Βινσέτι και Στίλιτς;

Μια από τις απορίες και θέμα συζήτησης ανάμεσα στους οπαδούς μας είναι αν και πως μπορούν να χωρέσουν στην ίδια εντεκάδα οι Ντε Βινσέτι και Στίλιτς. Το ερώτημα προκύπτει γιατί οι περισσότεροι θεωρούν ότι πρόκειται για δυο παίκτες με παρόμοιο αγωνιστικό στυλ κάτι που σημαίνει ότι δύσκολα μπορούν να συνυπάρξουν. Ο Πασιένσια φαίνεται να έχει αντίθετη άποψη και η χτεσινή του επιλογή δεν ήταν τυχαία έστω και αν απουσίασε ο τραυματίας Βινίσιους.Ο προπονητής μας χώρεσε στην ίδια εντεκάδα τους Ντε Βινσέτι και Στίλιτς με τον Αργεντινό να έχει ρόλο αμυντικού χαφ παίζοντας λίγο πιο μπροστά από τον Μοράις. Η τεχνική ηγεσία πιστεύει ότι ο Ντε Βινσέτι μπορεί να ανταποκριθεί στο ρόλο αυτό τον οποίο είδαμε να παίζει και σε ορισμένους αγώνες την περσινή χρονιά.

Σε αντίθεση με τον Στίλιτς που δεν είναι τόσο καλός στα αμυντικά του καθήκοντα ο Ντε Βινσέτι έχει την ικανότητα να κάνει δημιουργικά τρεξίματα και να βοηθήσει στην αναχαίτιση του αντιπάλου. Όταν μάλιστα αγωνιζόμαστε με ομάδες που αμύνονται μαζικά και τα αμυντικά χαφ πρέπει να είναι δημιουργικά η συμβολή του Ντε Βινσέτι μπορεί να είναι ακόμα πιο καθοριστική.

Η συνύπαρξή λοιπόν των δυο παικτών είναι κάτι που αξιολογείται από τον προπονητή και το πιο πιθανό είναι να το δούμε ξανά στη συνέχεια.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!