Πώς να προσγειωθούμε; (vid)

Τα διθυραμβικά σχόλια και αφιερώματα για τον ΑΠΟΕΛ από όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου δεν λένε να σταματήσουν αφού η ποδοσφαιρική λογική κρίνει ως ασύλληπτη τη φετινή πορεία της ομάδας στο Champions League. Οι απανταχού οπαδοί μας πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και κάθε φορά που ξυπνούν διαπιστώνουν με χαρά ότι δεν είναι όνειρο αυτό που ζουν. Οι παίκτες ζουν σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό το όλο σκηνικό αφού είναι οι πρωταγωνιστές του άθλου και αυτοί οι οποίοι δέχονται καθημερινά με όποιον τρόπο φανταστείτε την αγάπη του κόσμου αλλά και τα δεκάδες αιτήματα για συνεντεύξεις. Πώς να προσγειωθούμε είναι το ερώτημα που τίθεται και που οι περισσότεροι αδυνατούν πλέον να απαντήσουν. Ο χρόνος ίσως βοηθήσει να κοπάσει όλο αυτό το ντελίριο ενθουσιασμού το οποίο υφίσταται και στον Αρχάγγελο. Ο Χατζηλιασής άρχισε από χτες  την προσπάθεια σε επικοινωνιακό τουλάχιστον επίπεδο αλλά αυτό από μόνο του δεν αρκεί.

Επειδή επιχειρήθηκε πολλές φορές ανεπιτυχώς η προσπάθεια προσγείωσης σκεφτόμαστε ότι ίσως να μην χρειάζεται να το παλεύουμε πλέον! Η δυναμική και ο ενθουσιασμός πλέον από την πρόκριση στους 8 είναι τέτοιος που μπορεί να βοηθήσει και στο πρωτάθλημα. Οι παίκτες μπορούν με κεκτημένη να «καθαρίσουν» και το Παραλίμνι το βράδυ της Δευτέρας. Στην προσπάθεια τους θα έχουν στο πλευρό τους χιλιάδες μεθυσμένους ακόμα πορτοκαλί. Δεν θα μαζευτούμε όσοι το βράδυ της αξέχαστης 7ης Μαρτίου αλλά δεν έχει σημασία.

Για αυτούς που ακόμα κλείνουν τα μάτια τους και έρχονται στο μυαλό τους οι εικόνες της μαγικής βραδιάς προτρέπουμε να δουν το πιο κάτω βίντεο. 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!