Σε ποια θέση αγωνίζεται ο Σολάρι;

Το τι θεωρούμε σημαντικό δεν είναι ότι ακόμα ένας παίκτης δοκιμάζεται και πιθανών να αποκτηθεί αλλά κάτι πιο ουσιαστικό, έστω και αν κάποιοι προτιμούν τη σιωπή. Βλέποντας τον Ταβάρες να μην είναι ακραίος επιθετικός όπως τον παρουσίασαν και όπως αγωνίζεται, βλέποντας τον Ζε Κάρλος να μην είναι καθαρόαιμος επιθετικός αλλά λόγω ικανοτήτων να ανταποκρίνεται, είναι δικαιολογημένο να ψάχνουμε κάποια πράγματα. Η υποψία μας δημιουργήθηκε όταν είδαμε και ανάμεσα στα ΜΜΕ να υπάρχει μια δυσκολία στο να προσδιοριστεί αν ο Δαβίδ είναι μεσοεπιθετικός ή επιθετικός. Στην πορεία για κάποιο λόγο όλοι, πλην της εφημερίδας Σημερινή, τον παρουσιάζουν ως επιθετικό αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.

Ο Δαβίδ Σολάρι είναι αυτό που οι περισσότερο ονομάζουν επιθετικό χαφ, είναι δηλαδή ακραίος επιθετικός που έχει σαν καλό του πόδι το δεξιό αλλά αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια και στις δυο πλευρές του γηπέδου. Δεν είναι σε καμία περίπτωση προωθημένος επιθετικός έστω και να ο ίδιος δεν αρνείται να βοηθήσει την οποιαδήποτε ομάδα και σε αυτή τη θέση.

Σε σχετικές δηλώσεις του Δαβίδ που βρήκαμε στο διαδίκτυο δηλώνει πως αγωνίζεται και του ταιριάζει περισσότερο η θέση του μεσοεπιθετικού όπως συμβαίνει και με τον μεγάλο του αδερφό Σαντιάγο και όχι αυτή του επιθετικού όπως συμβαίνει με τον Εστεπάν.

Γιατί τα λέμε όλα αυτά; Πρώτον επειδή ο Δαβίδ φαίνεται όπως θα δείτε και βίντεο που ακολουθούν ένας πολύ καλός και ταλαντούχος ποδοσφαιριστής αλλά δεν είναι επιθετικός και η ομάδα μας αυτή τη στιγμή έχει δύο τέτοιους παίκτες. Τον Μαχλά και τον μόνιμα τραυματία Ντα Κόστα.

Έχουμε εμπιστοσύνη στη τεχνική ηγεσία και ξέρουμε ότι η αγαπημένη διάταξη του Ουζουνίδη είναι το 4-5-1 αλλά δε χρειάζεται να παίζουμε με τη φωτιά και να προσευχόμαστε πλέον για τον Μαχλά.

Συνέντευξη Φερναντές στην Αθλητική της Κυριακής
Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Ρικάρτο Φερναντές θα δημοσιευτεί την Κυριακή στην Αθλητική μέσω της οποία σχολιάζει την απόδοση της ομάδα, τη δική του και ταυτόχρονα στέλνει το δικό του σημαντικό μήνυμα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!