Η επιστολή Νικάκη

Δημοσιεύουμε και εμείς με τη σειρά μας, αφού δεν τη λάβαμε έγκαιρα την επιστολή που απέστειλε ο Νίκος Καντζηλιέρης στα ΜΜΕ, με αφορμή την αποπομπή του από τον Αρχάγγελο. Αν και αυτή έχει γίνει προ μηνών ο αγαπητός σε όλους Νικάκης επέλεξε αυτή την περίοδο να πει κάποια πράγματα και σίγουρα θα μπορούσε να πει και πολλά άλλα. Επειδή η προσοχή όλων πλέον πρέπει να στραφεί στο πως διορθώνεται ότι μπορεί να διορθωθεί θα αφήσουμε και εμείς το ποιοι και πως άνοιξαν την πόρτα εξόδου στο συγκεκριμένο άτομο για πιο μετά.

Λόγω της αντικατάστασής μου από τη θέση του γενικού αρχηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΠΟΕΛ θα ήθελα μέσω της επιστολής αυτής να ευχαριστήσω όλους τους αθλητικούς συντάκτες των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών αλλά και των εφημερίδων για την άψογη συνεργασία που είχαμε μαζί τα τελευταία τέσσερα χρόνια, μια συνεργασία αγάπης και φιλίας, μιας συνεργασίας που ποτέ δεν είχε παρεξηγηθεί.

Τους ποδοσφαιριστές μας που αγάπησα πραγματικά σαν παιδιά μου που και αυτοί μου έδειχναν πάντοτε το σεβασμό και την αγάπη τους. Περάσαμε μαζί αξέχαστες στιγμές, χαρές και στενοχώριες έτσι είναι όμως στο ποδόσφαιρο. Όμως να με συγχωρέσουν γιατί όλοι τους είναι καλοί και αγαπητοί, αλλά δεν μπορώ να μην αναφερθώ σε ένα ποδοσφαιριστή μάλαμα γεμάτο ευγένεια και καλοσύνη, ένα κύριο μέσα και έξω από το γήπεδο που ακούει στο όνομα Μιχάλης Καψής και είναι τιμή, χαρά και περηφάνια όχι μόνο για μας τους ΑΠΟΕΛίστες που το έχουμε κοντά μας αλλά πιστεύω για όλο το φίλαθλο κόσμο και το κυπριακό ποδόσφαιρο τον ευχαριστούμε.

Ευχαριστώ την ιατρική ομάδα της ομάδας με επικεφαλής το δρα Κώστα Σχίζα που εδώ και 35 χρόνια εργάζεται αφιλοκερδώς σε όλα τα τμήματα του ΑΠΟΕΛ, το προσωπικό του γραφείου και τους φροντιστές του Αρχαγγέλου.

Ευχαριστώ επίσης το τεχνικό τιμ και το διοικητικό συμβούλιο που έστω και στον ένα χρόνο που δουλέψαμε μαζί σαν μια οικογένεια καταφέραμε και πήραμε το πρωτάθλημα. Τους εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου καλές επιτυχίες και στη νέα χρονιά. Εύχομαι επίσης στον κ. Σιούλα καλές επιτυχίες στο δύσκολο έργο του.

Άφησα τελευταίους τους πρωταγωνιστές. Την καλύτερη κερκίδα, τους παθιασμένους και ενθουσιώδεις οπαδούς μας που χωρίς τη δική τους βοήθεια τίποτε δεν θα μπορούσαμε να καταφέρουμε. Πραγματικά φέτος ήταν πολύ εκδηλωτικοί και πάντοτε μέσα στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας κέρδισαν μάχες με τα τραγούδια τους και τα συνθήματά τους. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Τέλος θα ήταν παράλειψή μου να μην αναφερθώ και να ευχαριστήσω τον πρώην πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ κ. Πρόδρομο Πετρίδη που πριν από 4 χρόνια (2003) ενώ ήμουν υπεύθυνος της ακαδημίας με 500 παιδιά και 12 προπονητές με φώναξε μια βδομάδα προτού αναχωρήσει η ομάδα για προετοιμασία στην Αυστρία να αναλάβω το ποδοσφαιρικό τμήμα. Η συνέχεια είναι γνωστή.

Τέσσερα χρόνια, 2 πρωταθλήματα, 1 κύπελλο και ένα σούπερ καπ νομίζω ο κόσμος μπορεί να κρίνει αν δικαίωσα τον κ.Πετρίδη και γενικά όσους με εμπιστεύθηκαν..
Σας ευχαριστώ όλους.

Νίκος Καντζηλιέρης
Πρώην Αρχ. Ποδ. Τμήματος ΑΠΟΕΛ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!