Σε ρυθμούς πρωταθλήματος

Ο Ιανουάριος είναι μήνας εγχώριων υποχρεώσεων για τον ΑΠΟΕΛ αφού για πρώτη φορά μετά τον Ιούλιο θα κάνουμε ένα χρήσιμο διάλειμμα από ευρωπαϊκούς αγώνες. Το πρώτο ραντεβού με την Λυών είναι προγραμματισμένο για τις 14 Φεβρουαρίου και μέχρι τότε η ομάδα μας καλείται να επικεντρωθεί στους αγώνες πρωταθλήματος έτσι ώστε να συνεχίσει το νικηφόρο σερί που την έφερε μόνη στην κορυφή. Πέραν του πρωταθλήματος όμως αρχίζουν και οι υποχρεώσεις στο θεσμό του κυπέλλου όπου στις 11 Ιανουαρίου θα υποδεχτούμε τον Ακρίτα Χλώρακας σε αγώνα νοκ αουτ. Το αγωνιστικό πρόγραμμα επαναρχίζει την Κυριακή όπου η ομάδα μας θα πάει στη Λάρνακα για να αντιμετωπίσει την Αλκή. Στη συνέχεια έχουμε τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό (16/01), τον Άρη εκτός (21/01) και τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ (29/01). Πρόκειται για τρεις αγώνες που θεωρητικά δεν θεωρούνται δύσκολοι αλλά κρύβουν κινδύνους. Ζητούμενο όπως πάντα είναι οι νίκες που αν έρθουν θα μας δώσουν την ευκαιρία να εδραιωθούμε στην κορυφή.

Οι διπλοί αγώνες με την Λυών μπορούν να περιμένουν και όλοι καλούνται να δείξουν ότι μπορούμε να δείξουμε την απαιτούμενη σοβαρότητα και συγκέντρωση για την επίτευξη του βασικότερου φετινού στόχου που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Με το χτεσινό ρεπό οι προπονήσεις επαναρχίζουν από σήμερα και οι επόμενες μέρες θεωρούνται σημαντικές για τους Αλμέιδα και Μαρσίνιο. Οι δυο Βραζιλιάνοι ανεβάζουν καθημερινά ρυθμούς και ο στόχος είναι να μπορέσουν να μπουν σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων το συντομότερο δυνατό κάτι που ίσως γίνει και την ερχόμενη εβδομάδα. Σημαντική θεωρείται και η ετοιμότητα του Μποαβεντούρα που προπονείται πλέον κανονικά και το μόνο που του λείπει είναι παιχνίδια τα οποία θα αρχίσει να παίρνει σταδιακά.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!