Σκαόυτιγκ: το δικαίωμα των μουρμούρηδων!

Η προχτεσινή μας αναφορά για την αναγκαιότητα ή μη ύπαρξης ενός σκαουτιγκ τιμ φαίνεται ότι αποτέλεσε την αφορμή για να τοποθετηθεί ο Φοίβος Ερωτοκρίτου  στο κατά πόσο είναι κάτι που χρειάζεται ο ΑΠΟΕΛ. Ο Φοίβος Ερωτοκρίτου σε δηλώσεις του στο Ράδιο Πρώτο υπερασπίστηκε τον υφιστάμενο τρόπο λειτουργίας ενώ έριξε και την σπόντα τους λέγοντας ότι αν ορισμένοι μουρμουρούν είναι δικαίωμα τους.   Πιο συγκεκριμένα ο Φοίβος Ερωτοκρίτου δήλωσε στο Ράδιο Πρώτο τα εξής: « Ο προγραμματισμός γίνεται κάθε χρόνο όπως πρέπει. Αν ορισμένοι μουρμουρούν δικαίωμα τους . Με αυτόν τον τρόπο δουλεύει ο Ιβάν  και κανείς δεν δικαιούται να λέει ότι θέλει  . Όλα εξαρτώνται  από τον προπονητή μας. Απόλυτος υπεύθυνος  είναι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς  και δεν νομίζω  να αμφιβάλει κανείς για την δουλειά του αφού οι επιτυχίες είναι γνωστές . Ότι βοήθεια ζητά, του την δίνουμε»

Είναι πραγματικά κρίμα ένα τόσο σοβαρό θέμα να αντιμετωπίζεται με τόση επιπολαιότητα από τον πρόεδρο της ομάδας. Ασφαλώς και ο Γιοβάνοβιτς δουλεύει με ένα συγκεκριμένο τρόπο τον οποίο αναλύσαμε όταν εξετάσαμε το όλο θέμα. Είναι όμως μουρμούρηδες όσοι καλούν τη διοίκηση αλλά και τον Γιοβάνοβιτς να αξιολογήσουν κάτι που θεωρείται δεδομένο στις περισσότερες ομάδες στην Ευρώπη;

Είμαστε επίσης περίεργοι να μάθουμε αν και πως τοποθετείται η KPMG στην περίφημη της μελέτη για το συγκεκριμένο θέμα όπως επίσης και για μια σειρά άλλων όπως το θέμα της ιδιόκτητης έδρας αλλά και των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Είναι και αυτά θέματα που ο πρόεδρος μιλά με απαξίωση σε όσους έχουν αντίθετη άποψη με τα όσα πράττει το συμβούλιο του. 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!