Δεν αγχωθήκαμε και δεν μουρμουράμε!

Υπάρχουν πολλές εβδομάδες ακόμα μέχρι την 31η Αυγούστου και το μήνυμα που στέλλουμε εδώ και καιρό σε όλους είναι πως θα περάσουμε ακόμα ένα αγχωτικό καλοκαίρι όσον αφορά το μεταγραφικό πλάνο. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ γνωρίζει πλέον πολύ καλά ότι ο Γιοβάνοβιτς έχει μια σχέση μίσους με τα χρονοδιαγράμματα και άρχισε να προσαρμόζεται στον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο προπονητής μας. Αυτοί που αδυνατούν να προσαρμοστούν στα δεδομένα και ήδη άρχισαν να πέφτουν στις γνωστές παγίδες είναι όσοι καλύπτουν τε κεφάλαιο μεταγραφών στα διάφορα sites και εφημερίδες. Από την ονοματολογία που τείνει να εξελιχτεί σε παπαρολογία  μέχρι το ότι ο Γιοβάνοβιτς κατέληξε στους επίλεκτους του στην άμυνα και εντός των ημερών θα έχουμε SMS, καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες σωρείας «ειδήσεων» που αφορούν το πώς εξελίσσεται το σκηνικό στο μεταγραφικό μέτωπο.

Είναι γεγονός ότι υπάρχει ένα χρονοδιάγραμμα που λέει ότι με την έναρξη της προετοιμασίας θα πρέπει να κλείσουν οι μεταγραφές των τριών αμυντικών, αλλά αυτό δεν σημαίνει και πολλά πράγματα αν ο απαιτητικός Γιοβάνοβιτς δεν βρει εκείνους που θέλει. Από την Κυριακή στο ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ τονίζεται ότι μπαίνουνε σε μια καθοριστική εβδομάδα και η εκτίμηση πολλών ήταν ότι πρέπει να υπάρξει μεταγραφή.

Όλα συνηγορούν ότι κάτι τέτοιο δεν θα γίνει και θα πρέπει όλοι σιγά σιγά να αρχίσουν να προσαρμόζονται στην πιθανότητα αυτή που είναι και μεγάλη. Αν προκύψει κάποια εξέλιξη στην καλύτερη περίπτωση θα αφορμά τον Μπλάνκο ο οποίος ίσως κλείσει σε μια ομάδα που πίστεψε ότι ο ΑΠΟΕΛ ενδιαφέρεται για τον παίκτη! Είναι γνωστό βλέπετε στους κύκλους των μάνατζερ αλλά και των αθλητικογράφων ότι το τεχνητό ενδιαφέρον μιας ομάδας βοηθά να κλείσει μια μεταγραφή γρηγορότερα ή να αυξηθεί η τιμή ενός παίκτη όπως πχ του Μπλάνκο.

Το αστείο είναι ότι κάποια μέσα ενημέρωσης βάζουν μπροστά πλέον και τον κόσμο, γράφοντας ότι οι οπαδοί μας άρχισαν να μουρμουρούν για την καθυστέρηση που υπάρχει στο θέμα των μεταγραφών!

  

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!