Σοβαρά και δυνατά για τη νiκη-τίτλος

Ο αγώνας του πρώτου γύρου όπου χρειάστηκε να καταβάλουμε τεράστια προσπάθεια για να κερδίσουμε την Αεκ πρέπει να γυροφέρνει στο μυαλό όλων από σήμερα μέχρι και τον Σάββατο. Για όσους ξέχασαν ήταν ένας αγώνας όπου η ομάδα της Λάρνακας έδειξε πολλά από τα στοιχεία που την καθιστούν μέχρι και σήμερα την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Το ασφυκτικό τους μαρκάρισμα σχεδόν σε όλο το γήπεδο έκανε δύσκολο το έργο των ποδοσφαιριστών μας ενώ επιβεβαίωσαν ότι έχουν τη δυνατότητα να βγάλουν γρήγορες αντεπιθέσεις στις οποίες γίνονται επικίνδυνοι. Ο Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες γνωρίζουν πολλά πλέον για την Αεκ και θα προσαρμόσουν το πλάνο τους αναλόγως. Από την ομάδα της Λάρνακας θα απουσιάσουν λόγω καρτών οι  Λίνσεν, Σιένκελ και Πρίσο που θεωρούνται βασικές μονάδες. Για εμάς η απουσία του Γκριτσάροφ είναι αυτή που προβληματίζει ως ένα βαθμό τον προπονητή μας αφού οι Μπρούσερ και Ζόρζε δεν έχουν ικανοποιητικό αριθμό παιχνιδιών στα πόδια τους. Ο Πορτογάλος μάλιστα ο οποίος θεωρείται καταλληλότερος σε αγώνες με ομάδες που τις χαρακτηρίζει η ταχύτητα, ήταν εκτός αποστολής στους τελευταίους δυο αγώνες ενώ προέρχεται και από τραυματισμό.

Ζητούμενο όπως σε κάθε αγώνα είναι η σωστή μεσοαμυντική λειτουργία που διασφαλίζει το μηδέν παθητικό και παράλληλα η καλή κυκλοφορία της μπάλας. Το δίδυμο Μοράις-Πίντο θα δώσει και πάλι τη δική του μάχη στα χαφ ενώ το φορμάρισμα του Μαντούκα βοηθά την ομάδα σε τεράστιο βαθμό. Θεωρούμε απίθανο να βρεθεί στο αρχικό σχήμα ο Μποαβεντούρα ο οποίος απέχει εδώ και δυο μήνες από επίσημους αγώνες.

Η ομάδα μας καλείται να σταθεροποιήσει την απόδοση της και να παρουσιαστεί βελτιωμένη σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα. Ένα καλό ημίχρονο ή κάποια καλά δεκαπεντάλεπτα δεν είναι αρκετά σε κάποιους αγώνες όπως αυτόν με την Αεκ. Το μέτριο έως κακό δεύτερο ημίχρονο δεν στοίχησε γιατί ο Απόλλωνας ήταν ανύπαρκτος επιθετικά αλλά δε χρειάζεται να παίζουμε με τη φωτιά.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!