Οι παρενέργειες του -7

Η νευρικότητα και αμηχανία που έφερε στην Ομόνοια η ήττα στον μεταξύ μας αγώνα άρχισε να μετατρέπεται σε κινήσεις πανικού αλλά και εντυπώσεων. Η ομάδα που με τα προκλητικά σφυρίγματα και εύνοια των Κυπρίων διαιτητών μπόρεσε να κατακτήσει πέρσι το πρωτάθλημα ζητά φέτος επιτακτικά την κάθοδο ξένων διαιτητών. Ο  κρατικός εργολάβος έχει καταλάβει ότι δεν πρόκειται να το σπρώξουν όπως πέρσι και προσπαθεί να πιαστεί από κάπου αφού ίσως να νομίζει ότι η κάθοδος ξένων διαιτητών θα λειτουργήσει υπέρ της ομάδας του. Το επικοινωνιακό επιτελείο της ομόνοιας με τη ισχυρή βοήθεια των αθλητικογράφων –δορυφόρων επιχειρεί τις τελευταίες μέρες να αναγάγει σε μείζων θέμα τα λάθη της διαιτησίας και πως η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Εκμεταλλευόμενοι και τις φωνές των αδελφών σωματείων Αελ και Αλκής αλλά τα περιστασιακά παράπονα άλλων ομάδων  προσπαθούν μέσω των μμε αλλά και παρασκηνιακά να πιέσουν τον πρόεδρο της ΚΟΠ.

Επικαλούνται παλαιότερες δηλώσεις του Κουτσοκούμνη μέσω των οποίων δεν απέκλειε το ενδεχόμενο καθόδου ξένων αλλά ξεχνούν τις πρόσφατες με τις οποίες ουσιαστικά απέκλειε το ενδεχόμενο. Ξεχνούν επίσης ότι το ΑΠΟΕΛ δεν πρόκειται να κάνει το ίδιο λάθος με πέρσι όταν δέχτηκε την κάθοδο ξένων διαιτητών από χώρες όπου η διαφθορά βρίσκεται στα φόρτε της.

Όσο διατηρείται η σημαντική διαφορά των εφτά βαθμών ο πανικός στο ποδοσφαιρικό παράρτημα του ακελ θα μεγαλώνει και αυτός πρέπει να είναι ο στόχος μας. Η διοίκηση δείχνει και πρέπει να παραμείνει σε εγρήγορση αφού δεν υπάρχει περιθώριο για λάθη. Η ομάδα μας θα πρέπει να σταθεροποιήσει την απόδοση της σε ψηλότερα επίπεδα αρχίζοντας με τον τελικό στο ΓΣΖ. Πρόκειται για τελικό αφού με νίκη μας η μισή Κύπρος θα πάθει κατάθλιψη και θα αρχίσει να συμβιβάζεται με το μοιραίο.

Αρχίζει η προπώλησηΣήμερα αρχίζει η προπώληση των πέντε χιλιάδων εισιτηρίων που μας αναλογούν με του κατόχους διαρκείας να έχουν όπως πάντα προτεραιότητα. Ο κόσμος αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα του αγώνα ενώ ο αριθμός εισιτηρίων που μας είναι αρκετός για να κάνουμε το γήπεδο της Λάρνακας δική μας έδρα.  

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!