Στασιμότητα στο μεταγραφικό

Μπορεί να υπάρχει πρόθεση ενίσχυσης της ομάδας με τα γνωστά εφόσον που πολλές φορές καταντούν κουραστικά αλλά μέχρι σήμερα το τοπίο παραμένει στάσιμο. Η στασιμότητα προκύπτει γιατί οι περιπτώσεις των παικτών που έχουν προταθεί και αξιολογηθεί από τον Δώνη δεν προχωρούν αφού για αγωνιστικούς ή και οικονομικούς λόγους δεν καλύπτουν τα κριτήρια που έχουν τεθεί. Είναι δεδομένο ότι ο προπονητής μας έκρινε ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ αλλά αξιολογεί όλους τους παίκτες που προτείνονται αφού αν προκύψει κάποια αξιόλογη περίπτωση σε άλλη θέση δεν θα απορριφθεί. Αν για παράδειγμα προταθεί ένα δεξί μπακ ή και ένας επιθετικός που κριθεί κατάλληλος δεν αποκλείεται να απασχολήσει σοβαρά.

Η ουσία όμως είναι ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι αφού και το οικονομικό αποτελεί εμπόδιο αφού κάποιες απαιτήσεις ομάδων για να παραχωρήσουν παίκτες με τους οποίους έχουν συνεργασία μέχρι το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς, κρίνονται ως εξωφρενικές.

Τα πιο πάνω δεδομένα βάζουν στο ψυγείο και την απόφαση του ποιος ή ποιοι θα αποχωρήσουν από την ομάδα σε περίπτωση που γίνει μεταγραφή. Κάτι τέτοιο θα αποφασιστεί αναλόγως και τη θέση στην οποία θα αγωνίζεται ο παίκτης που μπορεί να αποκτηθεί.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!