Στα πόδια τους

Όπως ήταν φυσιολογικό η χτεσινή μέρα αναλώθηκε από όλους σε μια προσπάθεια να δώσουν εξηγήσεις για τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας μας. Όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις οι εκτιμήσεις και κυρίως ο βαθμός απογοήτευσης διαφέρουν σε μεγάλο βαθμό. Αυτοί που ενθουσιάζονται πολύ εύκολα είναι αυτοί που τα έβαψαν ήδη μαύρα και θεωρούν πως τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμα. Η κατάσταση δεν αναμένεται να βελτιωθεί πάντως όσα και αν πει ή γράψει ο οποιοσδήποτε αφού τα πάντα εξαρτώνται από τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία.

Αυτό ενισχύεται και από τη μέχρι στιγμής αποτελέσματα του σχετικού δημοψηφίσματος που τρέχει στην ιστοσελίδα μας. Περισσότερα από χίλια άτομα έχουν εκφράσει μέχρι στιγμής την άποψη του με ένα ποσοστό της τάξης του 40% να πιστεύει ότι η κακή απόδοση είναι ο βασικότερος λόγος για τα τρία συνεχόμενα 0-0. Πολύ κοντά με ποσοστό 34% είναι αυτοί που πιστεύουν ότι η κούραση είναι ο βασικότερος λόγος που χάσαμε το πλεονέκτημα που απολαμβάναμε μέχρι πριν λίγες μέρες. Τέλος ελάχιστοι (8%) είναι αυτοί που θεωρούν ότι το άγχος ευθύνεται για τα όσα βλέπουμε.

Το καλύτερο ιατρικό όπως πάντα είναι η επιστροφή στις νίκες και αυτό επιβάλλεται πλέον να γίνει στον αγώνα με την Αέλ. Ο βαθμός δυσκολίας είναι δεδομένος αλλά ακόμα και στην κατάσταση που βρισκόμαστε μπορούμε να κερδίσουμε τους Λεμεσιανούς. Ο κόσμος θα δώσει το παρών του πιο δυναμικά από ποτέ και μέσα στο ΓΣΠ μπορούμε να τους κερδίσουμε.

Απαλλάχθηκαν Μπίδης και Σατσιάς
Ο βραχνάς της Εθνικής Κύπρου επέστρεψε αφού αυτή τη φορά υπάρχει φιλικός αγώνας την Τετάρτη. Ευτυχώς η παρουσία των παικτών μας μειώθηκε κατά δυο αφού οι Χαραλαμπίδης και Σατσιάς κρίθηκαν ανέτοιμοι και παρόλο που παρουσιάστηκαν στη σημερινή συγκέντρωση τους δόθηκε άδεια να αποχωρήσουν. Παρόλα αυτά οι απουσίες είναι αρκετές και σε αυτές περιλαμβάνεται και ο Γκριτσάροφ ο οποίος συμμετέχει στην Εθνική της χώρας του.

Ελπίδα όλων είναι να επιστρέψουν όλοι χωρίς προβλήματα αφού δεν υπάρχει δυνατότητα να χάσουμε κάποιους λόγω άλλων υποχρεώσεων.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!