Στις λεπτομέρειες και στη θέληση

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κληθείς να σχολιάσει τον αυριανό αγώνα με την Ανόρθωση τόνισε ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξει τις μικρές διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στις δυο ομάδες. Εμείς θα τολμήσουμε να πούμε ότι πολλά θα εξαρτηθούν και από τη θέληση των παικτών για τη νίκη και τις προεκτάσεις που θα έχει. Και οι δυο ομάδες έχουν να αποδείξουν πολλά όσο και αν από επίσημα χείλη δεν ακούμε κάποια πράγματα. Το ΑΠΟΕΛ κουβαλά το μεγάλο ερωτηματικό του αν μπορεί να ανταποκριθεί με επιτυχία στο πρωτάθλημα έχοντας παράλληλα και την πίεση να υπερβάλει εαυτό στο champions league . Παρά τις απώλειες στην αρχή του πρωταθλήματος κάναμε ένα καλό σερί νικών έστω και αν η απόδοση δεν ήταν η αναμενόμενη.

Πλέον τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα αφού έρχονται μαζεμένα τα ντέρμπι ενώ οι τραυματισμοί εξακολουθούν να έχουν δεμένα τα χέρια του προπονητή. Αυτό είναι έντονο όσον αφορά την επιθετική γραμμή αφού η μόνη επιλογή είναι ο Παπαθανασίου αφού και ο Μίρο που είναι απόλυτα έτοιμος δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να κερδίσει θέση βασικού.

Το ΑΠΟΕΛ απέναντι σε μια από τις καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος, καλείται το απόγευμα του Σαββάτου να παρουσιαστεί καλύτερο αλλά και πιο αποφασισμένο από ποτέ. Νίκη θα στείλει εντός και εκτός ότι έχουμε τις ψυχικές και αγωνιστικές δυνάμεις να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα

Το αγωνιστικό πλάνο δεν αναμένεται να διαφοροποιηθεί σε μεγάλο βαθμό σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα. Ο Μοράις θέτει ισχυρή υποψηφιότητα για να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα, ο Ηλία θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας ενώ ο Χαραλαμπίδης σε περίπτωση που προτιμηθεί καλείται να δείξει ότι μπορεί να πάρει την ομάδα στους ώμους του.

____________________________________________________________________

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ
Η ΩΡΑ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ

Το Σάββατο 21/11 στις 4.00μμ , ο ποδοσφαιρικός ΑΠΟΕΛ δίνει ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι ενάντια στην Ανόρθωση στο ΓΣΠ. Η παρουσία όλων μας δεν είναι απλά απαραίτητη, αλλά επιβεβλημένη. Με τον δικό μας παλμό πρέπει να δώσουμε δύναμη στους ποδοσφαιριστές μας και να τους σπρώξουμε σε μία ακόμα σημαντική νίκη. Πάντοτε με αθλητοπρέπεια , να δημιουργήσουμε στο ΓΣΠ μια πορτοκαλί πύρινη ατμόσφαιρα όπως εμείς ξέρουμε καλύτερα.

Ως ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα μέλη μας και τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ, ότι η στάθμευση στα γήπεδα του Νουέβο Κάμπο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ . Μπορούμε να σταθμεύσουμε ΜΟΝΟ πίσω από την Δυτική και την Νότια κερκίδα .

Επίσης, όσοι θα παρευρεθούν στο παιχνίδι του Σαββάτου, κατά την είσοδο τους στο γήπεδο, μαζί με το εισιτήριο ή το διαρκείας θα πρέπει να επιδείξουν και την πολιτική τους ταυτότητα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!