Στ’ αχνάρια του ποδοσφαίρου και η ομάδα futsal

Την πρόκριση της στις 28 καλύτερες πρωταθλήτριες ομάδες της Ευρώπης πανηγυρίζει η ομάδα futsal του ΑΠΟΕΛ η οποία βαδίζοντας πλέον στ’ αχνάρια της ποδοσφαιρικής ομάδας ξεπέρασε τα εμπόδια των πρωταθλητών Αλβανίας και Εσθονίας και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του UEFA Futsal Cup. Η επιτυχία του τμήματος αποκτά μεγαλύτερη σημασία αν αναλογιστεί κανείς πως μόλις πριν δύο χρόνια δημιουργήθηκε το τμήμα. Μέσα σε αυτό το πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, κατάφερε να σπάσει την παντοκρατορία τους χόχους κατακτώντας το νταμπλ ενώ στην πρώτη Ευρωπαϊκή του συμμετοχή προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του θεσμού.

Ο ΑΠΟΕΛ δείχνει μέσα από τις επιτυχίες του πως η στόφα του πρωταθλητή υπάρχει από την μέρα ίδρυσης του Σωματείου μας γι’ αυτό και στα 87 χρόνια ιστορίας μας έχουμε κατακτήσει αμέτρητους τίτλους στα αθλήματα τα οποία συμμετέχουμε.

Το Σάββατο 30 Αυγούστου η ομάδα μας αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια Γερμανίας και όσοι έχουν τον χρόνο μπορούν να δώσουν το παρών τους και να χειροκροτήσουν τους ποδοσφαιριστές μας για τη νέα τους επιτυχία.

Το παιχνίδι αρχίζει στις 19:30 (Ελευθερία).

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!