Συγκίνηση στο Ζιβανάρειο

Αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ο ΑΠΟΕΛ ότι είναι κάτι περισσότερο από ένα αθλητικό σωματείο τίμησε χθες τους ήρωες που έχασαν τη ζωή τους στην έκρηξη του Μαρί. Πριν από το παιχνίδι κατατέθηκαν στεφάνια και κρατήθηκε μονόλεπτη σιγή εις μνήμη των αδικοχαμένων. Η παρουσία του κόσμου σε σύγκριση με άλλες χρονιές ήταν ικανοποιητική αφού υπήρχαν πέραν των 200 ατόμων στις κερκίδες.

  Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα μας δεν κατάφερε να κερδίσει την ΑΕΚ στην έναρξη του τουρνουά χάνοντας ουσιαστικά στο τελευταίο δεκάλεπτο όπου καμία από τις οδηγίες του Χρίστου Στυλιανίδη δεν λειτούργησε. Η ομάδα έδειξε κάποια καλά στοιχεία αλλά είναι φανερό ότι θα στηριχθεί κυρίως στις ικανότητες και την εμπειρία του Jerome Beasley ο οποίος αποδεικνύει ότι πρόκειται για σπουδαίο καλαθοσφαιριστή. Καλή εμφάνιση είχε και ο Ogo (Adegboye Ogooluwa). Μέχρι στιγμής ο Kevin Houston δεν έχει δείξει τις ικανότητες του και η ομάδα αναμένει πολλά από αυτόν αφού πρόκειται για έμπειρο παίχτη με πολλές παραστάσεις από το Γαλλικό πρωτάθλημα. 

Η φετινή χρονιά θα έχει ως στόχο κυρίως να εξυγιάνει τα οικονομικά του σωματείου και κατά δεύτερο λόγο να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα που να μπορεί να σταθεί επάξια στο μεγάλο όνομα του ΑΠΟΕΛ.

Σε μια γνώριμη λύση στράφηκε ο ΑΠΟΕΛ στο θέμα του προπονητή αφού μετά από 1.5 χρόνο επιστρέφει ο Χρίστος Στυλιανίδης. Ο κύπριος τεχνικός ενημερώθηκε εκ των προτέρων για το όραμα του συμβουλίου και έδωσε διαβεβαιώσεις πως με τα διαθέσιμα χρήματα μπορεί να χτίσει τη νέα ομάδα.

Από τη περσινή ομάδα ο μόνος παίχτης που παραμένει είναι ο Γιώργος Νεοφύτου που θα έχει και το ρόλο του αρχηγού μαζί με τον άλλο κύπριο της ομάδας Τόλη Κασκίρη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!