Τα θέλει όλα ο Πάουλο Σέρτζιο

Όσο περνούν οι μέρες επιβεβαιώνεται ότι η αποχώρηση του Πάουλο Σέρτζιο και του επιτελείου του δεν θα είναι τόσο φιλική όσο υπολόγιζαν κάποιοι. Όπως μαθαίνουμε ο Πορτογάλος προπονητής προτίθεται  να αξιώσει την πλήρη καταβολή των μισθών που έχει να λαμβάνει από την ομάδα μας. Το ίδιο αναμένεται να κάνουν και οι τρεις βοηθοί του κάτι που σημαίνει ότι ενδεχομένως η ομάδα μας θα κληθεί να πληρώσει ένα ποσό κοντά στις 240 χιλιάδες ευρώ. Θυμίζουμε ότι ο Σέρτζιο και οι συνεργάτες του υπόγραψαν συμβόλαιο χρονικής διάρκειας ενός χρόνου με τις συνολικές μηνιαίες απολαβές τους να ανέρχονται στις 30 περίπου χιλιάδες ευρώ.

Ο Σέρτζιο βρίσκεται στην Κύπρο και δεν έχει σκοπό να εγκαταλείψει σύντομα τη χωρά μας αφού περνά αρκετά καλά σε αυτήν τους τελευταίους μήνες. Η εργοδότηση του δεν φαίνεται να είναι στις άμεσες προτεραιότητες του, εκτός αν προκύψει κάτι εξαιρετικά συμφέρον, γεγονός που κάνει ακόμα πιο έντονη την ανάγκη του να τραβήξει την υπόθεση μας στα άκρα.

Αν οι φόβοι επιβεβαιωθούν ο ΑΠΟΕΛ θα προσθέσει ακόμα 4 άτομα στη λίστα με τις φετινές αποζημιώσεις. Οι συγκεκριμένες αποδεσμεύσεις-αποζημιώσεις κρίνονται ως οι πλέον αναγκαίες αλλά από οικονομικής άποψης το συνολικό ποσό που θα κληθεί να πληρώσει η ομάδα μας είναι πρωτόγνωρα μεγάλο.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!