Τα νέα του καλαθοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ

Τη δεύτερη νίκη του στο Eurochallenge πέτυχε χθες ο ΑΠΟΕΛ και πλέον το παιχνίδι με τους τούρκους θα κρίνει την πρόκριση. Βέβαια στην ομάδα μας θα αναμένουν και το αποτέλεσμα από το άλλο παιχνίδι μεταξύ της ΕΘΑ και της Zadar αφού δεν εξαρτώνται όλα από εμάς. Πολύ καλός ο Tiggs στο χθεσινό παιχνίδι που ήταν και ο πρώτος σκόρερ. Δυστυχώς ο Davis έκανε πολύ άσχημο παιχνίδι και δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη διαφορά εκεί που έπρεπε. Σε καμία φάση του παιχνιδιού δεν έχασε η ομάδα μας το προβάδισμα αλλά ένα κενό διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο προβληματίζει την τεχνική ηγεσία. Συνέχεια με τους τούρκους (Karsiyaka) την Τρίτη 21/12 (19:00) στο ‘Ελευθερία’ και ο συναγερμός έχει σημάνει ανάμεσα στους οπαδούς μας λόγω της ιδιαιτερότητας του παιχνιδιού. Η ατμόσφαιρα στη Σμύρνη ήταν πολύ φανατισμένη και θα πρέπει να δείξουμε στους παίχτες μας πως οι οπαδοί μας είναι ακόμη πιο παθιασμένοι. 

Οργή με διαιτησίαΤραγική ήταν η διαιτησία στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα με αποκορύφωμα την τελευταία φάση όπου δεν σφυρίχτηκαν 2 φάουλ και ένα αντιαθλητικό μπροστά στα μάτια του διαιτητή Αντώνη Δημητρίου. Προβληματισμός επικρατεί στη διοίκηση για όλη τη στάση της διαιτησίας αφού σε μερικά σημεία οι υποδείξεις τους ήταν προκλητικές.

Συνέχεια με ΑχιλλέαΜε την ομάδα που ξεκίνησε τον πόλεμο στον ΑΠΟΕΛ με την πρώτη ένσταση τον Αχιλλέα αγωνιζόμαστε την Παρασκευή στο Λευκόθεο (19:00). Το παιχνίδι είναι δύσκολο λόγω και της κούρασης που έχουν οι παίχτες μας από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Με κόσμο στο Λευκόθεο όμως καμία ομάδα δεν μπορεί να περάσει και είναι ευκαιρία για όλους να δώσουν το παρόν τους. Τα season tickets του ποδοσφαίρου ισχύουν και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για απουσία.

Χριστουγεννιάτικο πάρτυΞεκίνησε η προπώληση για το πάρτυ στις 22/12 στο City Pride. Η είσοδος έχει οριστεί στα 20 Ευρώ και θα ισχύει Open Bar. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο τμήμα καλαθόσφαιρας και είναι μια καλή ευκαιρία να βοηθηθεί το τμήμα και οι οπαδοί να διασκεδάσουν μαζί με τους αγαπημένους τους παίχτες με άφθονο ποτό. Εισιτήρια εισόδου θα υπάρχουν στο orange shop και για πληροφορίες καλείτε στο τηλ. 99232432 (Μαρία).

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!