Τα χρειαζόμαστε και αυτά

Το παιχνίδι με τα Κούκλια δεν χρίζει ιδιαίτερης ανάλυσης και παρόλο που η ομάδα μας κατάφερε να κερδίσει για πρώτη φορά φέτος με τόσο εύκολο τρόπο, τα ματς θα σβηστεί γρήγορα από την μνήμη μας. Η αλήθεια όμως, είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει ανάγκη ακόμα και αυτούς τους αγώνες. Η ομάδα βρίσκεται από την αρχή των αγωνιστικών της υποχρεώσεων κάτω από αρκετή πίεση και ματς όπως το χτεσινό έχουν να προσφέρουν αρκετά για τους παίχτες μας, όσο και αν τα θεωρούμε άσκοπα.

Η ανάγκη να κυλήσει χωρίς άγχος ένα ολόκληρο ενενηντάλεπτο είναι τεράστια. Όσο παράξενο και παρατραβηγμένο μπορεί να φαντάζει, είναι το πρώτο παιχνίδι φέτος που ο ΑΠΟΕΛ καθαρίζει τόσο νωρίς. Για πρώτη φορά φέτος σκοράρουμε 2 γκολ στο πρώτο ημίχρονο και είναι μόλις το τρίτο παιχνίδι πρωταθλήματος που πετύχαμε πάνω από 1 τέρμα.

Το γεγονός ότι καθαρίσαμε το ματς από το ημίχρονο σε συνδυασμό με το ότι μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ η Αεκ αγωνιζόταν με παίχτη λιγότερο, έφερε ηρεμία μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στις κερκίδες. Η αποσυμπίεση των ποδοσφαιριστών μας μετά το 2-0 λειτούργησε καταλυτικά στο να παίξουμε πιο ελεύθερα και χωρίς άγχος. Δεν είναι καθόλου τυχαίο και το γεγονός ότι σκοράραμε πέντε τέρματα και βρήκαμε πολλές κλασικές ευκαιρίες.

Ο Δώνης από την πλευρά του εκμεταλλεύτηκε το γεγονός και δοκίμασε διάφορες παραλλαγές όσον αφορά παίχτες και θέσεις. Είναι η πρώτη ευκαιρία που του δίνεται από την ημέρα που ανέλαβε την ομάδα να «πειραματιστεί», σε επίσημο αγώνα και με τον κόσμο στις κερκίδες. Η απουσία των Ολιβέϊρα και Μπόρδα αλλά και ο τραυματισμός του Βινίσιους λίγο πριν το ημίχρονο ανάγκασαν τον προπονητή μας να κάνει αρκετές προσαρμογές και να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα για το μέλλον.

Η παρουσία του Αρτυματά για ένα ημίχρονο, το χατ-τρικ του Γκονσάλβες, η πέμπτη διαφορετική θέση που αγωνίζεται φέτος ο Νεκτάριος, ο καινούριος ρόλος του Χαραλαμπίδη στο κέντρο, η οπισθοχώρηση του Νούνο και η τελευταία ίσως ευκαιρία του Ντα Σϊλβα ήταν τα highlight του αγώνα με την νεοφώτιστη ομάδα των Κουκλιών. Ο ΑΠΟΕΛ έχει ένα δύσκολο παιχνίδι στην Άχνα το Σάββατο και ο στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος από την συνέχεα στις νίκες και στις θετικές εμφανίσεις.

Ο Δώνης μπορεί να κρατήσει όλα τα καλά και να προσπαθήσει να βελτιώσει όλα τα αρνητικά του χτεσινού παιχνιδιού, για να μπορέσει ο ΑΠΟΕΛ να πραγματοποιήσει για μόλις δεύτερη φορά φέτος, δύο συνεχόμενες νίκες!

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!