Τεστ συνέπειας με Δόξα

Μπορεί πολλοί να έμειναν κολλημένοι με τα παραλειπόμενα του αγώνα με την Ομόνοια αλλά η ομάδα μας σήμερα μπαίνει στα δύσκολα όσον αφορά την προσπάθεια της για να υπερασπιστεί το τρόπαιο του κυπελλούχου. Στις 4.00 στο ΓΣΠ θα βρεθούμε αντιμέτωποι με τη Δόξα στο ΓΣΠ και θα χρειαστεί πραγματική προσπάθεια για να πετύχουμε σκορ πρόκρισης. Με το πρόγραμμα της ομάδας μας να γίνεται όλο και πιο βαρυφορτωμένο και δύσκολο όσο περνά ο καιρός το ιδανικό σενάριο είναι να εξασφαλίσουμε από αύριο σκορ πρόκρισης έτσι ώστε ο επαναληπτικός να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα. Μια τέτοια νίκη θα επιβεβαιώσει σε όλους ότι το ΑΠΟΕΛ διαθέτει την απαιτούμενη συνέπεια και σοβαρότητα που πρέπει να χαρακτηρίζει μια ομάδα που έχει σαν στόχο την κατάκτηση και των δυο τροπαίων.

Δεδομένες θεωρούνται οι αλλαγές στο αρχικό σχήμα, οι οποίες ενδέχεται να είναι και αρκετές. Μπορεί να απουσιάζουν λόγω τραυματισμών οι Μπρούσερ και Αλεξάνδρου αλλά όλα συνηγορούν ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν ήταν στο βασικό σχήμα στους τελευταίους 1-2 αγώνες. Σατσιάς, Ονουάτσι, Σεγκιρί, Κοσόφσκι, Ηλία αλλά και Ζεβλάκοφ είναι κάποιοι από αυτούς ενώ και το ενδεχόμενο να δούμε τον Μορφή κάτω από τα δοκάρια δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Το σίγουρο είναι όποιοι και αν αγωνιστούν θα έχουν αρκετούς λόγους να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για να φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα σε έναν αγώνα που κάθε άλλο από δεύτερης διαλογής δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Παραπέμπονται οι ανύπαρκτοι
Η εκτελεστική επιτροπή της ΚΟΠ έπραξε το αυτονόητο και σε χτεσινή της συνεδρία και αφού μελέτησε το φύλλο αγώνος του Τρύφωνος αποφάσισε να παραπέμψει στη δικαστική όσους με τα όσα είπαν και έκαναν έδειξαν το επίπεδο τους. Τούτιτς, Καϊαφας, Ντικουμάνα αλλά και η Ομόνοια ως σωματείο παραπέμπονται με βαριές κατηγορίες και ο λόγος ανήκει πλέον στη δικαστική η οποία καλείται να τους τιμωρήσει παραδειγματικά. Έκπληξη και ερωτηματικά προκαλεί η απόφαση του Τρύφωνος να μην αναφέρει οτιδήποτε για την προσωπική απειλή που δέχτηκε από τον Τζιοβάνη αλλά «ξέχασε» να την αναγράψει στην έκθεση του.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!