Τιμολόγηση με στόχο τα season

Η διοίκηση Πετρίδη ανακοίνωσε τις τιμές και τον τρόπο διάθεση των πακέτων για τους εντός έδρας αγώνες του champions league και όπως είναι φυσικό από ψες άνοιξε ένας μεγάλος κύκλος συζήτησης για το όλο θέμα. Όπως προκύπτει τα πακέτα σε κατόχους διαρκείας και μη είναι πιο ακριβά σε σχέση με τις δυο προηγούμενες συμμετοχές μας στο champions league ενώ αυτό που προκαλεί μεγάλη εντύπωση είναι η τιμή των πακέτων για τους μη κατόχους διαρκείας. Με την επισημοποίηση των τιμών οι κάτοχοι διαρκείας στην πλειοψηφία παρουσιάστηκαν ικανοποιημένοι αφού έκριναν ως αποδεκτή (αν και τσιμπημένη λόγω Μπάρτσα) την τιμή του πακέτου που τους αφορά και η συζήτηση-έγνοια μεταφέρθηκε στις τιμές που καθορίστηκαν για τους μη κατόχους διαρκείας. Και αυτό γιατί οι τιμές αυτές κρίνονται δικαιολογημένα ως ιδιαίτερα ψηλές.

Ας θυμηθούμε ξανά τα δεδομένα..

Πακέτα Κατόχων Διαρκείας:

• Δυτική κερκίδα – €145 ανά πακέτο

• Ανατολική κερκίδα – €130 ανά πακέτο

• Νότια κερκίδα – €90 ανά πακέτο

Πακέτα Μη Κατόχων Διαρκείας:

• Δυτική κερκίδα – €250 ανά πακέτο

• Ανατολική κερκίδα – €205 ανά πακέτο

• Νότια κερκίδα – €125 ανά πακέτο

Το σκεπτικό της τιμολόγησης δείχνει με ξεκάθαρο τρόπο ότι η διοίκηση επιδιώκει την ραγδαία αύξηση των season tickets τιμολογώντας σε απαγορευτική τιμή το πακέτο για μη κατόχους στη δυτική αλλά σε πιο προσιτές τιμές σε ανατολική και νότια. Η απόφαση αυτή έχει δόση ρίσκου και το πόσο μεγάλη είναι αυτό το ρίσκο θα φανεί τις επόμενες μέρες.

Για τη δυτική κερκίδα φαίνεται ότι η διαθεσιμότητα θέσεων δεν είναι μεγάλη αφού  πέραν του ότι τα περισσότερα από τα 7 χιλιάδες season είναι στη συγκεκριμένη κερκίδα, υπάρχουν και μερικές εκατοντάδες θέσεις δεσμευμένες από την UEFA.

Εκεί που θα κριθεί το μεγάλο στοίχημα για τη διοίκηση Πετρίδη αλλά και για το πρεστίζ του ΑΠΟΕΛ είναι αν η τιμολόγηση οδηγήσει στη διάθεση των πακέτων στην ανατολική και στη νότια.

Το ζητούμενο είναι πόσες χιλιάδες οπαδοί μας είναι διαθετημένοι να πληρώσουν 125 ή 205 ευρώ για τα πακέτα μη κατόχων σε νότια και ανατολική αντίστοιχα.  Η εναλλακτική τους επιλογή και επιθυμητή από πλευράς διοίκησης είναι να δαπανήσουν €280 (season) + €130 (πακέτο) για την ανατολική ή €180 (season) + €90 (νότια) για τη νότια.

Αν βοηθά στο να γίνουν κάποιες εκτιμήσεις, χτες και πριν γίνει γνωστή η τιμολόγηση διατέθηκαν περισσότερα από 200 season tickets.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!