Το δίλημμα της τιμολόγησης

Επανερχόμαστε στα του champions league και στο θέμα των εισιτηρίων επειδή το τελευταίο πράγμα που χρειαζόμαστε είναι να γίνει επίμαχο και αιτία προστριβών. Φαίνεται ότι υπάρχουν δυο τάσεις ανάμεσα στους υπευθύνους οι οποίοι πρέπει άμεσα να καταλήξουν στην τιμολόγηση των πακέτων είτε αυτά αφορούν τους κατόχους διαρκείας ή μη. Η μια άποψη είναι αυτή που λέει ότι πρέπει να κοστολογηθούν σε ψηλή τιμή ακόμα και τα πακέτα που προορίζονται στους κατόχους των διαρκείας ενώ υπάρχουν και αυτοί που θεωρούν ότι η τιμή πρέπει να είναι προσιτή. Επειδή η παράμετρος του τι θεωρείται προσιτή είναι υποκειμενικός πρέπει να θυμίσουμε κάποια δεδομένα προηγούμενα όπως το ότι η μέγιστη τιμή των πακέτων για κατόχους διαρκείας το 2011 ήταν 115 ευρώ.  Αυτό μπορεί να θεωρηθεί ως σοβαρό κριτήριο για να παρθεί η τελική απόφαση η οποία θα πρέπει να λάβει υπόψη και άλλες εξίσου σημαντικές παραμέτρους:

– Η Μπαρτσελόνα πρωτίστως αλλά και η Παρί είναι αντίπαλοι που επιτρέπουν να τιμολογηθούν στην μέγιστη τιμή ακόμα και τα πακέτα των διαρκείας.

– Η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει εντονότερα πάρα πολλούς οπαδούς μας οι οποίοι θέλουν αλλά αδυνατούν να έρθουν μαζικά (οικογένειες) στο γήπεδο.

– Οι πιο πιστοί οπαδοί του ΑΠΟΕΛ (κάτοχοι διαρκείας) πρέπει να νιώθουν ότι η δεδομένη στήριξη τους δεν γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης από τη διοίκηση. Η τιμολόγηση δεν είναι μόνο θέμα προσφοράς και ζήτησης αφού έχει και άλλες προεκτάσεις – συνέπειες.

– Εάν είναι δυνατό η τιμολόγηση θα πρέπει να είναι τέτοια που να ωθήσει ακόμα περισσότερο τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας.

– Οι πιστοί οπαδοί του ΑΠΟΕΛ θα συνοδεύσουν την ομάδα στα ταξίδια του εξωτερικού και θα αγοράσουν αναμνηστικά από το Orange Shop εκατοντάδων ευρώ, βοηθώντας ακόμα περισσότερο.

Πέραν της τιμολόγησης θα έχει τεράστια σημασία και η διάθεση των εισιτηρίων έτσι ώστε να διασφαλιστεί με πειστικό τρόπο ότι τα εισιτήρια θα διατεθούν σε οπαδούς μας και μετά στον οποιονδήποτε. Υπάρχει τρόπος για να γίνει αυτό.

Με βάση τα πιο πάνω θεωρούμε ότι η τιμή των πακέτων για τους κατόχους διαρκείας πρέπει να είναι μεταξύ των 125 – 135 ευρώ, ενώ για τους μη κατόχους η τιμή θα πρέπει να είναι μεταξύ των 170 – 190 ευρώ.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!