Τι άλλαξε στον ΑΠΟΕΛ;

Οι οπαδοί μας εδώ και μερικές εβδομάδες ζουν την απόλυτη ανατροπή δεδομένων και εκτιμήσεων αναφορικά με τις δυνατότητες και προοπτικές της ομάδας μας. Παρόλο που το ζητούμενο είναι η βαθμολογική μας θέση με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος , πρέπει να κάνουμε μια ανασκόπηση των τελευταίων δύο μηνών προκειμένου να αναγνωρίσουμε τι άλλαξε. Το πρώτο και σημαντικότερο είναι η διοικητική αλλαγή. Ο κύκλος της διοίκησης Ερωτοκρίτου είχε κλείσει πολύ πριν τον Δεκέμβριο όταν εν μέσω διχαστικών δηλώσεων της έγινε η αλλαγή. Η επιστροφή Πετρίδη μπορεί να έγινε δεκτή με επιφυλάξεις από μια μερίδα κόσμου αλλά τα πρώτα δείγματα γραφής επιβεβαιώνουν πόσο σημαντικό ήταν  να υπάρξει αλλαγή και πως η διοίκηση Πετρίδη μπορεί να ανταποκριθεί.

Άτομα με εμπειρία και όρεξη επιχείρησαν την επανεκκίνηση του ΑΠΟΕΛ σε όλα τα επίπεδα και μέχρι στιγμής τα καταφέρνουν και με το παραπάνω. Η προσπάθεια για αναστροφή του αρνητικού κλίματος έγινε εφικτή με τον Πρόδρομο Πετρίδη να στέλνει συστηματικά τα δικά του μηνύματα σε προπονητή, παίκτες αλλά και στη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Οι Ηλιάδης και Φωτίου «έδεσαν» με τον Δώνη και τα διάφορα θέματα που προέκυψαν αντιμετωπίστηκαν αποτελεσματικά και με ιδανικό τρόπο. Οι αποδεσμεύσεις και η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην μεταμόρφωση του ΑΠΟΕΛ..

Ο προπονητής μας αργά αλλά σταθερά κατάφερε να βελτιώσει την ομάδα και το σερί νικών στα ντέρμπι έδωσε την επιπλέον ώθηση που χρειάζονταν και οι απαισιόδοξοι οπαδοί μας για να πιστέψουν στην ομάδα.

Η ψυχολογία είναι μεγάλη υπόθεση έτσι ο κόσμος που αναζητούσε ανανέωση, ειλικρίνεια και όραμα βλέπει ότι η νέα αρχή που επιχειρείται αξίζει της στήριξης του.

Παρόλο που δεν γίνονται θαύματα από την μια μέρα στην άλλη οι τελευταίοι δυο μήνες έδειξαν ότι τα τραγικά λάθη που έγιναν από τους πρώην ίσως να μην στοιχίσουν στον αγωνιστικό τομέα. Όσον αφορά το οικονομικό τα προβλήματα είναι μπροστά μας και θα φανούν άμεσα αφού η ρευστότητα αρκεί για τις υποχρεώσεις Φεβρουαρίου. Είναι εδώ που θα χρειαστούν ακόμα πιο ριζοσπαστικές λύσεις τις οποίες και πάλι η διοίκηση δείχνει αποφασισμένη να πάρει.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!