Τι θα γίνει σήμερα στο ΑΠΟΕΛ Fan day

Οι μικροί και μεγάλοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ καλούνται σήμερα να γιορτάσουν τα γενέθλια της ομάδας μας στο χώρο που έχει διαμορφωθεί στη δυτική πλευρά του ΓΣΠ. Στο χώρο αυτό θα πραγματοποιηθεί το λεγόμενο ΑΠΟΕΛ Birthday Fan Day το οποίο οι διοργανωτές υπόσχονται ότι θα εντυπωσιάσει. Η εκδήλωση αρχίζει στις 11 το πρωί και θα διαρκέσει μέχρι τις 4 το απόγευμα. Η παρουσία των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας θα αποτελέσει πόλο έλξης για πολλούς ενώ αξίζει να δείτε τι περιλαμβάνει το όλο σκηνικό..

Η είσοδος θα αποτελείται από μια τεράστια αψίδα.

Κατά την διάρκεια της πορείας:

-‘Ολοι οι φίλοι της ομάδας θα περάσουν από τον χώρο όπου οι ποδοσφαιριστές θα υπογράφουν αυτόγραφα

-Θα υπάρχει ένας ειδικός χώρος με μια φωτογραφία σε πραγματικό μέγεθος, όπου ο κάθε φίλος της ομάδας θα μπορεί να βγάζει φωτογραφία μαζί με τους 4 αρχηγούς σε μορφή εικονικής πραγματικότητας.

– Ειδικά διαμορφωμένος χώρος με καλιτέχνες για FacePainting

– Ειδικά φουσκωτά που έχουν έρθει από την Αγγλία για εφαρμογή ποδοσφαιρικών δεξιοτήτων (Στον χώρο θα υπάρχουν και ποδοσφαιριστές που θα συμμετάσχουν μαζί με τα παιδιά)

– Φωτογραφική γωνιά, με έναν ποδοσφαιριστή. Ο κάθε φίλος της ομάδας θα μπορεί να βγάζει φωτογραφία μαζί του. Η φωτογραφία θα έχει αναμνηστικό χαρακτήρα και θα αναγράφονται πάνω της, τα στοιχεία της εκδήλωσης με αναμνηστικό χαρακτήρα. Η φωτογραφία θα τιμάται στα 5 ευρώ και θα παραλαμβάνεται εντός σύντομου χρονικού διαστήματος.

– Στον χώρο του συνεδριακού του ΓΣΠ, θα λεοιτουργήσει έκθεση ιστορικών εμφανίσεων ΑΠΟΕΛ. Οι φανέλες θα εκτίθενται σε ειδικές βιτρίνες.

– Στην έξοδο θα υπάρχει ένας τοίχος έξι μέτρων μήκους και 2,5 μέτρων ύψος, όπου ο κάθε φίλος του ΑΠΟΕΛ μπορεί να γράψει την δική του ευχή ή το δικό του μήνυμα για τον ΑΠΟΕΛ.

Στις 14:30 θα έχουμε και την τούρτα γενεθλίων του ΑΠΟΕΛ με παρόντες όλους τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο.

Η είσοδος στον χώρο και όλες οι δραστηριότητες είναι δωρεάν. Μοναδικό αντίτιμο με επιλογή θα έχει η αναμνηστική φωτογραφία στον χώρο της φωτογραφικής γωνιάς. Στο χώρο θα υπάρχει DJ.

Η όλη εκδήλωση υποστηρίζεται και από την νεοσύστατη ομάδα Εθελοντών του ΑΠΟΕΛ που θα βρίσκονται σε όλο τον χώρο και θα βοηθούν τον κόσμο με την συμμετοχή του στις διάφορες δραστηριότητες. Θα φορούν πορτοκαλί φανέλα. Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους εθελοντές, για την προθυμία τους να βοηθήσουν την ομάδα αφιλοκερδώς

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!