Τι συμβαίνει με τον Σολωμού;

Όσο περίεργη και απροσδόκητη ήταν η παραμονή του Ηλία στην ομάδα μας άλλο τόση είναι και η απόφαση που φαίνεται να έχει πάρει ο Σέρτζιο για «αποκεφαλισμό» του Σολωμού. Η απόφαση του προπονητή να αφήσει εκτός αποστολής τον παίκτη για τους αγώνες με την Μάριμπορ επιβεβαιώνει ότι υπάρχει θέμα Σολωμού και αυτό που εκκρεμεί με τα όσα διαρρέουν είναι η επισημοποίηση της αποχώρησης. Αναπόφευκτα δημιουργούνται ερωτήματα για το πώς η κατάσταση έφτασε μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα σε αδιέξοδο τη στιγμή που ο παίκτης ήταν ανάμεσα σε αυτούς που δέχτηκαν και τις πολυδιαφημισμένες μειώσεις απολαβών.

Γίνεται λόγος για ένα σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε ο παίκτης αλλά αυτό δεν συνιστά λόγο διακοπής της συνεργασίας, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τους εσωτερικούς κανονισμούς. Είναι κοινό μυστικό πλέον ότι ο Σολωμού σε μια από τις πρώτες προπονήσεις και χωρίς κανένα σοβαρό λόγο γρονθοκόπησε τον Μαντούκα.

Από τότε μεσολάβησε αρκετός καιρός, ο Σολωμού πήγε στην Αυστρία με την υπόλοιπη ομάδα είχε περιορισμένο χρόνο συμμετοχής στα φιλικά και ουδέποτε κλήθηκε από τη διοίκηση να δώσει εξηγήσεις.

Οι γνώστες του θέματος αναφέρουν ότι ο Σολωμού παρουσιάζεται αλλαγμένος τον τελευταίο και καιρό και ιδιαίτερα μετά που άλλαξε μάνατζερ. Η πλευρά του παίκτη προ μηνός διέδιδε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδα της Αγγλίας κάτι όμως που δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

Αγωνιστικοί λόγοι δεν μπορούν να δικαιολογήσουν την απόφαση του Σέρτζιο αφού ο Σολωμού θεωρείται στη χειρότερη περίπτωση ένας Κύπριος ποδοσφαιριστής άνω των 21 ετών που μπορεί να δώσει λύσεις έστω και ως παγκίτης.

Με αυτά τα δεδομένα δυσκολευόμαστε να προσδιορίσουμε σοβαρούς λόγους που οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση. Είναι για αυτό που υπάρχει και το ενδεχόμενο ο παίκτης να παραμείνει τελικά στον ΑΠΟΕΛ. Ιδιαίτερα αν πρυτανεύσει η λογική και υπάρξει η στοιχειώδης επικοινωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!