Τον τελικό και την έδρα μας

Ο ΑΠΟΕΛ ξεκινά σήμερα την προσπάθεια του στην σειρά των τελικών του πρωταθλήματος καλαθόσφαιρας απέναντι στην Αεκ με στόχο να κατακτήσει τον τίτλο μετά από τέσσερα χρόνια. Και φέτος όπως και πέρσι αντίπαλος μας θα είναι η ομάδα της Λάρνακας με την μεγάλη διαφορά ότι στην φετινή χρονιά το πλεονέκτημα έδρας ανήκει στην ομάδα μας. Έτσι στις 7μμ απόψε ο ΑΠΟΕΛ θα ανοίξει την μάχη των τελικών στο Λευκοθεο προσδοκώντας να πάρει τη νίκη και να αποκτήσει πλεονέκτημα στη σειρά των αγώνων. Η εμπειρία του 0-2 και η μεγάλη ανατροπή του σε 3-2 απέναντι στον Κεραυνό έδωσε αυτοπεποίθηση στην ομάδα μας, που λογικά θα πρέπει παρουσιαστεί χωρίς το άγχος που είχε στον πρώτο αγώνα των ημιτελικών και της στοίχισε. Ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να κάνει το μεγάλο come back με τον Κεραυνο όμως η  ήττα στoν πρώτο αγώνα του Λευκοθέου στρίμωξε για τα καλά την ομάδα μας που χρειάστηκε τεράστια προσπάθεια να ανατρέψει τα δεδομένα. Αυτό θα πρέπει να λειτουργήσει καταλυτικά έτσι ώστε στον σημερινό αγώνα να πάρουμε το ροζ φύλλο και να επιφορτίσουμε την Άεκ με το άγχος για την συνέχεια.

Η δύναμη της έδρας είναι ένας παράγοντας που δεν χρειάζεται να αναλύσουμε την σημασία. Ο ΑΠΟΕΛ θα έχει μετά από τρεις αγωνιστικές τον κόσμο στο πλευρό του και την δυναμική που του προσφέρει ένα γεμάτο και πορτοκαλί Λευκοθεο. Η ανάγκη να διατηρήσουμε την έδρα μας σε όλη την σειρά των τελικών είναι αυτονόητη.

Η Αεκ όπως και ο Κεραυνός ξέρουν τι σημαίνει ένα ασφυκτικά γεμάτο Λευκοθεο και δεν θα χάσουν ευκαιρία να μας προκαλέσουν για να αντιδράσουν όπως έχουν κάνει επανειλημμένα. Τρισοκκας και Τζο Τζο Γκαρσία είναι γνωστοί για την προκλητική συμπεριφορά τους, όμως δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος κρίνεται και από την συμπεριφορά των οπαδών μας στις κερκίδες πέραν από αυτή των παιχτών μας στο παρκέ. Ας δείξουμε ωριμότητα έστω και την ύστατη και ας απαντήσουμε στις προκλήσεις με δυνατά τραγούδια και παλμό.

Μετά την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος στο φουτσαλ πάμε να πάρουμε και το πρωτάθλημα στην καλαθόσφαιρα. Η υπερπροσπάθεια της φετινής χρονιάς μπαίνει σήμερα στην τελική ευθεία και ο κόσμος καλείτε να ανταποκριθεί με την στήριξη του στο Σωματείο μας και το ιστορικό τμήμα του μπάσκετ.

‎Η τιμή του εισιτηρίου έχει παραμείνει στα 5 ευρώ και δεν χωρούν δικαιολογίες για κανένα ΑΠΟΕΛιστα να μην βρεθεί στο πλευρό της ομάδας μας.

 

 

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!