Τουλάχιστον 3 εβδομάδες εκτός ο Ατόρνο

Η χτεσινή μέρα επιφύλαξε τα χειρότερα φετινά νέα όσον αφορά το ιατρικό δελτίο αφού ο πολυτιμότερος μας παίκτης τίθεται νοκ αουτ για περίοδο τριών τουλάχιστον εβδομάδων. Ο Ατόρνο έπαθε θλάση δευτέρου βαθμού στον αγώνα με την Άχνα και το MRI κατέδειξε κάκωση του υποκνημιδίου μυός. Η είδηση έγινε δεκτή με προβληματισμό αφού ο Ατόρνο δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα σε μια σειρά πολύ δύσκολων αγώνων αρχίζοντας από τον κυριακάτικο εναντίον της Αεκ. Με τα σημερινά δεδομένα ο Ατόρνο χάνει τους αγώνες με Αεκ, Αελ και Πάφο ενώ σε βάθος χρόνου θα φανεί κατά πόσο έχει πιθανότητες να προλάβει τον αγώνα με την Ανόρθωση στις 8 Δεκεμβρίου. Ο Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του δεν μπορούν να μην προβληματίζονται και να αναζητούν λύσεις αφού είναι γνωστή η μέχρι στιγμής συνεισφορά του Παραγουανού στον επιθετικό τομέα. Αν αναλογιστούμε την ανετοιμότητα του επίσης τραυματία Σολάρι και το ότι ο Μπουντιμίρ ακόμα δεν έχει πείσει, τότε γίνεται αντιληπτό ότι η ομάδα μας βρίσκεται ενώπιων μεγάλων προκλήσεων.

Το ενδεχόμενο να δούμε το σύστημα να αλλάζει σε 4-4-2 δείχνει να είναι ένα ρεαλιστικό σενάριο αφού οι Μπουντιμίρ και Σολάρι δυσκολεύονται αφάνταστα όταν αγωνίζονται στην κορυφή της επίθεσης. Το ζητούμενο όμως είναι ποιος θα είναι ο παρτενέρ τους αφού οι δυο δεν μπορούν αν συνυπάρξουν. Η επιλογή Αλωνεύτη δείχνει να είναι η μοναδική δεδομένης και της απουσίας του Αλεξάνδρου.

Σε κάθε περίπτωση ο Γιοβάνοβιτς καλείται να βρει τις λύσεις εφαρμόζοντας σε μεγάλο βαθμό πράγματα που δεν είδαμε μέχρι στιγμής σε επίσημους αγώνες, γεγονός που κρύβει κινδύνους.  Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για μια τεράστια πρόκληση την οποία αν χειριστούμε αποτελεσματικά θα έχουμε το πάνω χέρι στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Τραυματίας και ο Χαραλαμπίδης

Αξίζει να αναφέρουμε ότι από τις υποχρεώσεις της Εθνικής Κύπρου αποκλείστηκε ο Χαραλαμπίδης που αντιμετωπίζει πρόβλημα στους προσαγωγούς και οι επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει αν μπορεί να υπολογίζεται για τον Κυριακάτικο αγώνα. Ο Μπίδης εξακολουθεί να μην αποδίδει τα αναμενόμενα και όπως έχουμε τονίσει ξανά η ομάδα τον χρειάζεται ιδιαίτερα στους αγώνες που η μπάλα ζυγίζει λίγο περισσότερο. Τα ίδια ισχύουν και για τον Μαντούκα αφού είναι οι δυο παίκτες που εξακολουθούν να ψάχνονται.  

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!