Τους έκοψε τη φόρα

Εκεί που άρχισαν να πληθαίνουν τα δημοσιεύματα και οι φήμες για μεταγραφές ήρθε ο Θεόδωρος Κυριακίδης να κόψει τη φόρα στα μμε που συνήθως τέτοια εποχή αφηνιάζουν. Ο στενότερος συνεργάτης του Γιοβάνοβιτς τόνισε με δηλώσεις του στο Σούπερ Σπορτ ότι δεν πρόκειται να γίνουν προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ επιβεβαιώνοντας και σχετικό θέμα μας όταν στις  13 Νοεμβρίου παραθέταμε τους λόγους που θεωρούμε απίθανο να γίνει μεταγραφή. Η αλήθεια είναι πως και ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της εταιρείας άφησε σήμερα μια μικρή πιθανότητα να ανατραπούν τα δεδομένα αλλά και αυτό θεωρείται απίθανο. Ο Κυριακίδης κλήθηκε να τοποθετηθεί για το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του Σολάρι και ουσιαστικά κάλυψε τον παίκτη στο βαθμό που μπορούσε εκφράζοντας και την εκτίμηση ότι σύντομα θα μπορέσει να βελτιωθεί. Τα σημαντικότερα σημεία των τοποθετήσεων του Κυριακίδη ήταν τα ακόλουθα: Κάποιοι έχουν την άποψη ότι με βάση το οικονομικό, το ΑΠΟΕΛ μπορεί να πάρει όποιον παίκτη θέλει: «Δεν πρέπει να παρασυρθούμε με τα οικονομικά οφέλη που είχαμε από την φετινή πορεία. Όχι μόνο για τις μεταγραφές αλλά και τη διαχείριση όσον αφορά την εταιρεία γενικότερα. Για τις μεταγραφές επειδή ακούω διάφορα θέλω να μεταφέρω το μήνυμα πως δεν πρόκειται να γίνει καμία μεταγραφή τον Ιανουάριο, το ρόστερ μας είναι ολοκληρωμένο. Δεν θα φέρουμε αλλά ούτε θα αποδεσμεύσουμε κάποιον ποδοσφαιριστή. Θα παίξουμε στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ και κανείς ποδοσφαιριστής μας δεν θέλει να φύγει από την ομάδα. Τον πρώτο λόγο έχει ο κ. Γιοβάνοβοτς αλλά επειδή έρχονται σημαντικά παιχνίδια και αιωρούνται κάποια πράγματα, θέλω να στείλω αυτό το μήνυμα. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα γίνει κάποια προσθαφαίρεση. Έχουμε πολύ σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας και πρέπει όλοι να συγκεντρωθούμε εκεί. Είναι πολύ σημαντικά τα παιχνίδια τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μεταγραφών για τον Ιανουάριο, γι’ αυτό ο κόσμος πρέπει να κλείσει τα’ αυτιά του σε όλες τις φήμες. Το τελευταίο πράγμα που χρειαζόμαστε τώρα είναι να ακούμε τα διάφορα που κυκλοφορούν».

Για τον Σολάρι ακούστηκαν διάφορα, ότι υπάρχει προβληματισμός για την απόδοση του: «Ο Σολάρι είναι ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ και έχει ακόμη 1,5 χρόνο συμβόλαιο. Την αγωνιστική του κατάσταση βλέπει και χειρίζεται ο προπονητής. Σίγουρα δεν είναι ο Σολάρι που θέλουμε να βλέπουμε αλλά όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές περνάνε κάποιες μεταπτώσεις έτσι και ο Σολάρι και είναι θέμα χρόνου για τον ίδιο να αποδώσει και να δώσει τα αναμενόμενα».

Για τον Χαραλαμπίδη του οποίου το συμβόλαιο λήγει τον Ιανουάριο: «Θα γίνουν οι απαραίτητες συναντήσεις και διαβουλεύσεις. Ευχή και των δύο πλευρών να επιτευχθεί η ανανέωση στο συμβόλαιο του και πιστεύω πως αυτή θα είναι η κατάληξη».

Το ΑΠΟΕΛ είναι ένας καλός προορισμός για κάθε παίκτη: «Υπάρχουν οι ιδανικές συνθήκες εργασίας για οποιονδήποτε παίκτη στο ΑΠΟΕΛ. Υπάρχουν οι σημαντικές βελτιώσεις που έγιναν στον Αρχάγγελο αλλά και οι βάσεις που μπήκαν για τη σωστή διαχείριση της φετινής επιτυχίας. Είναι σημαντικό για κάθε ποδοσφαιριστή να μην έχει έννοιες για το συμβόλαιο του και για το τι μέλλει γενέσθε στην ομάδα».

Για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα: «Έχει μειωθεί η απόσταση από την κορυφή στους 4 βαθμούς. Πιστεύω ότι η ομάδα θα είναι πιο βελτιωμένη όσον αφορά τις εμφανίσεις στο τοπικό πρωτάθλημα. Είμαι σίγουρος θα βρεθούν οι τρόποι να αντιμετωπίζουμε τους αντιπάλους. Οι περισσότερες ομάδες μας παίζουν με πολύ κλειστές άμυνες και θα χρειαστεί πολύ μεγάλη προσπάθεια για να μειώσουμε τη διαφορά και σύντομα να βρεθούμε στην πρώτη θέση. Το πρωτάθλημα παραμένει ο πρώτος στόχος μας όπως πάντα

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!