Τους βοηθά η διακοπή

Τα δεδομένα είναι γνωστά όσον αφορά τους τραυματισμούς και την ομάδα μας. Από την αρχή της χρονιά και ιδιαίτερα τους τελευταίους 3 μήνες ο ΑΠΟΕΛ υποφέρει. Οι τραυματισμοί έχουν χαρακτηριστεί ως μια ανοικτή πληγή η οποία προκαλεί αιμορραγία η οποία ελπίζουμε να μην είναι ακατάσχετη. Το αγωνιστικό προφίλ έχει αλλάξει με τον Φινκ να προσπαθεί και να έχει καταφέρει σε ικανοποιητικό βαθμό και παρά τις αντιξοότητες να βελτιώσει την ομάδα. Η διακοπή λόγω υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων αποτελεί την καλύτερη ευκαιρία για συγκεκριμένους παίκτες να βρεθούν στο 100% ετοιμότητας ενόψει του αγώνα με την Αεκ. Αναφερόμαστε στους Βινίσιους και Τζιμπούρ, δύο παίκτες τους οποίους χρειαζόμαστε έτσι ώστε να γίνει εφικτός ο στόχος της σταθεροποίησης της απόδοσης στα επιθυμητά επίπεδα που θα φέρει και τις νίκες που θέλουμε.

Η ιστορία του Βινίσιους είναι λίγο πολύ γνωστή. Τραυματισμοί και λανθασμένες διαγνώσεις καθυστέρησαν την επάνοδο του αλλά εδώ και αρκετές μέρες προπονείται κανονικά. Η αποχή του είναι ένα ζήτημα αλλά θέλοντας και μη η επιστροφή του θα γίνει μέσα από επίσημους και καθοριστικούς αγώνες.

Ο Τζιμπούρ επέστρεψε τελευταίος από τη Γερμανία στην οποία είχε πάει για να υποβληθεί σε εντατική θεραπεία και πλέον προπονείται και αυτός κανονικά. Η παρουσία του στη γραμμή κρούσης είναι καθοριστική αφού είναι ίσως ο μόνος παίκτης μας με ευχέρεια στο σκοράρισμα.

Μπορεί λοιπόν η διακοπή να ήρθε με το που μπόρεσε η ομάδα να πείσει στον αγώνα με τον Απόλλωνα αλλά αναμένουμε να υπάρξουν και τα θετικά από το διάλλειμα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!