Η σκληρή πραγματικότητα

Δυστυχώς επιβεβαιώνεται το αρνητικό σενάριο για την περίπτωση του Γκουστάβο Μαντούκα. Οι πιθανότητες να μπορέσει ο εκ των αρχηγών της ομάδας μας να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μειώνονται αφού περνούν οι εβδομάδες χωρίς να μπορεί να προπονηθεί λόγω των ενοχλήσεων που νιώθει. Αναπόφευκτα τίθεται το ερώτημα του αν αυτό είναι και το τέλος της ποδοσφαιρικής καριέρας του ξένου με την μεγαλύτερη και σπουδαιότερη προσφορά στον ΑΠΟΕΛ. Ο Μαντούκα βρίσκεται σε μια ηλικία που η επάνοδος του ακόμα και του χρόνου είναι δύσκολη αφού είναι αμφίβολο πως θα αντιδράσει ο οργανισμός του και αν θα μπορέσει να βοηθήσει πραγματικά την ομάδα. Είναι για αυτό που και ο ίδιος άρχισε να συμβιβάζεται με το ενδεχόμενο και να κάνει τις δικές του σκέψεις όσον αφορά την επόμενη μέρα σε περίπτωση που αναγκαστεί να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Χωρίς αμφιβολία θα πρόκειται για το πιο άδικο τέλος της ποδοσφαιρικής καριέρας που θα μπορούσε να έχει ο Μαντούκα αλλά η πίστη του στον Θεό και ο τρόπος που προσεγγίζει τα πάντα στη ζωή είναι μάθημα προς όλους μας.

Το αν και με ποια ιδιότητα θα παραμείνει στον ΑΠΟΕΛ ο Μαντούκα είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει με το τέλος της φετινής χρονιάς. Το σίγουρο είναι ότι η διοίκηση πρέπει να βρει τον τρόπο να αξιοποιήσει το διαμάντι που τα τελευταία 5 χρόνια έκανε τον ΑΠΟΕΛ να λάμψει σε Κύπρο και Ευρώπη.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!