Το άγνωστο μέλλον των νεαρών που εντυπωσιάζουν

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή μιλούμε και διαβάζουμε για τους μικρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ που εντυπωσίασαν στα φιλικά. Η τελευταία περίπτωση που μας έδωσε αφορμή για τη σημερινή αναφορά ήταν η παρουσία του Χαραλάμπους στο φιλικό της Παρασκευής με το ΘΟΙ. Όσοι τον είδαν για πρώτη φορά εντυπωσιάστηκαν με τις ικανότητες και την ποδοσφαιρική του ωριμότητα. Η περίπτωση του Χαραλάμπους δεν είναι η μοναδική αφού στην ομάδα μας έχει συγκεντρωθεί πλέον ότι καλύτερο. Πέραν των φτασμένων Κυπρίων ποδοσφαιριστών φέτος έχουν έρθει στον ΑΠΟΕΛ οι Κωνσταντίνου και Ιωάννου ενώ η πιο πρόσφατη μεταγραφή που δεν διαφημίστηκε αφορούσε τον Χριστοδούλου που επίσης θεωρείται μεγάλο ταλέντο. Οι προαναφερθέντες βρήκαν στον Αρχάγγελο τους Παπαφώτη, Αρτυματά, Σωτηρίου!

Είναι μεγάλη υπόθεση του να αποτελείς τον επιθυμητό ποδοσφαιρικό προορισμό οποιοδήποτε Κύπριου ποδοσφαιριστή. Αυτό συμβαίνει εδώ και μερικά χρόνια με τον ΑΠΟΕΛ, αφού οι πολλές και μεγάλες επιτυχίες είχαν και αυτό το όφελος.

Θα μπορέσουν όμως έστω και μερικοί από αυτούς να κάνουν αγωνιστούν όσο θέλουν και να εκπληρώσουν τους στόχους τους με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ. Στην πράξη βλέπουμε πως μόνο αν πάει κάτι στραβά παίρνουν ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής οι νεαροί Κύπριοι. Ακόμα και αυτοί που θεωρούνται «ψημένοι» όπως ο Αρτυματάς δυσκολεύονται να έχουν ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής και αρκούνται σε κάποιες συμμετοχές στην αρχική φάση του κυπέλλου.

Ο Δώνης πέρσι και με τα κενά που είχε η ομάδα έδωσε κάποιο χρόνο συμμετοχής σε συγκεκριμένους παίκτες και ένα από τα ερωτήματα που θα απαντηθούν μέσα από το αγωνιστικό πρόγραμμα της φετινής χρονιάς είναι αν και τι ευκαιρίες θα πάρουν οι «μικροί».

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!