Το αν δεν στέκει coach…

Ο προπονητής μας παρουσιάστηκε έως και νευρικός στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα αφού ειρωνεύτηκε και αθλητικογράφο ο οποίος είχε επισυμάνει ότι στο η απόδοση μας κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Ο Πασιένσια στάθηκε στα αν που αφορούσαν τις 2-3 ξεκάθαρες ευκαιρίες που πράγματι βρήκε ο ΑΠΟΕΛ αλλά δεν έγιναν γκολ.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του:

Σε ερώτηση που του έγινε για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του και τις λιγοστές φάσεις που βρήκε:
“Πρώτα από όλα δεν έχεις δει το ίδιο παιχνίδι που είδα εγώ και όλοι οι άλλοι. Είχαμε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο. Αν είχαμε καλύτερα τελειώματα θα κερδίζαμε 3-0, 4-0. Βρήκαμε ένα αντίπαλο που ήταν μαζεμένος στην άμυνα και έπαιξε με αντεπιθέσεις. Εκτός από μια φάση στο πρώτο μέρος, δεν είχαν οτιδήποτε άλλο. Είχαμε ευκαιρίες με τον Ντε Βινσέντι, με τον Λεάλ, με τον Εφραίμ…”.

Για τον επαναληπτικό:

“Υπάρχει ένας τρόπος να το σκεφτούμε… Είμαστε στο ημίχρονο και είμαστε στο 0-0. Ναι παίζουμε εκτός έδρας αλλά μπορούμε να σκοράρουμε εκτός έδρας”.

Αν περιμένει διαφορετικό ματς εκτός έδρας: “Από αυτά που είδαμε από την Βαρντάρ, πάντα έτσι παίζει. Όπως είπα, είμαστε στο ημίχρονο στο 0-0 αλλά είμαι σίγουρος ότι και στην έδρα της έτσι θα παίξει. Εμείς θα πάμε για να κερδίσουμε”.

Ρεπορτάζ Αγώνα

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!