Το ΑΠΟΕΛ είναιεδώ

Η πελώρια νίκη επί της ΑΕΛ συζητείται ακόμα ανάμεσα στους οπαδούς μας αφού οι προεκτάσεις της είναι έντονες και σκορπούν ικανοποίηση εντός και φόβο στους εκτός. Το ΑΠΟΕΛ με την ολοκλήρωση της 11ης αγωνιστικής είναι μόνο στη δεύτερη θέση και μόλις ένα βαθμό μακριά από την πολυδιαφημισμένη ομάδα της κυβέρνησης. Το -7 από την κορυφή που υπήρχε προ τριμήνου μοιάζει με μακρινή ανάμνηση και το come back της ομάδας μας υπενθυμίζει σε όλους την ποιότητα και ικανότητα της περσινής πρωταθλήτριας. Το πέρασμα από το Τσίρειο δεν ήταν καθόλου εύκολο και χρειάστηκε τεράστια προσπάθεια για να κάμψουμε την αντίσταση του αντιπάλου. Στο τέλος κλειστήκαμε και χρειάστηκε να έχουμε και την τύχη με το μέρος για να πανηγυρίσουμε τη δίκαια επικράτηση μας.

Το τελευταίο πράγμα που μπορούμε και πρέπει να κάνουμε είναι να εφησυχαστούμε με αφορμή την απρόσμενη απώλεια της ομόνοιας αλλά και το δικό μας εντυπωσιακό σερί. Οι αγώνες που έρχονται είναι εξίσου δύσκολοι ενώ το ότι δεν έχουμε καταφέρει να σταθεροποιήσουμε την απόδοση μας στα επιθυμητά επίπεδα είναι κάτι που πρέπει να προβληματίσει. Μπορεί η χαρά της νίκης μέσα στο Τσίρειο να είναι μεγάλη αλλά δεν μπορούμε να μην θυμίσουμε σε όλους το τραγικό πρώτο ημίχρονο που ήρθε να επιβεβαιώσει το πρόβλημα στη μεσοεπιθετική ανάπτυξη της ομάδας. Πρόβλημα που χρονολογείται και σίγουρα μπορεί να αντιμετωπιστεί αφού αυτό δείχνουν οι ίδιοι οι παίκτες με τις εκλάμψεις που έχουν σε κάποια διαστήματα.

Το αρχικό πλάνο με τον Αλεξάνδρου να καλύπτει το δεξί άκρο δεν δούλεψε ενώ ο Μιροσάβλιεβιτς δεν είχε τα στηρίγματα που έπρεπε με αποτέλεσμα να είμαστε απίστευτα ακίνδυνοι και προβλεπτοί. Οι αλλαγές του Γιοβάνοβιτς και το ανέβασμα της ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο έφεραν το καταιγιστικό δεκάλεπτο όπου πετύχαμε δύο τέρματα και βρεθήκαμε κοντά σε ένα τρίτο.

Αγωνία για τους τραυματίες
Οι εκτιμήσεις για την επάνοδο των τραυματιών έχασαν το νόημα τους στο ΑΠΟΕΛ αλλά και πάλι όλοι περιμένουν τις σημερινές εξετάσεις των Κόντη και Αλεξάνδρου. Μέσα από αυτές θα διαπιστωθεί η σοβαρότητα των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν. Το γεγονός ότι πρόκειται για μυϊκούς τραυματισμούς φωτογραφίζει αποχή μεγαλύτερη των 15 ημερών, κάτι που σημαίνει ότι χάνουν τους αγώνες με Απόλλωνα και Ομόνοια.

Οι τυχεροί που πάνε Λονδίνο
H Abacus ανακοίνωσε σήμερα μέσω της ιστοσελίδας της τους μεγάλους τυχερούς που θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στο Λονδίνο και να παρακολουθήσουν την ομάδα μας από τα επίσημα θεωρεία του Stamford Bridge. Οι Μάριος Γιαννούκος και Αλέξανδρος Δημητρίου μπορούν να ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για μια μοναδική εμπειρία.

Απόψε όλοι μπάσκετ
Η καλαθοσφαιρική ομάδα του ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει αύριο ΤΡΙΤΗ 1/12/2009 στις 20.30 στο ΛΕΥΚΟΘΕΟ, την Ουκρανική ομάδα KHIMIK, για το EUROCUP/EUROCHALLENGE 2009/2010.

Το Δ.Σ του ΑΠΟΕΛ καλεί το φίλαθλο κόσμο του Σωματείου μας όπως δώσει μαζικά το παρόν του στον αγώνα και ενισχύσει δυναμικά τις προσπάθειες των παικτών.

Οι τιμές εισόδου έχουν οριστεί σε 10 ευρώ.

Εισιτήρια θα πωλούνται  στις εισόδους του γηπέδου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟΕΛ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!