Το ΑΠΟΕΛ και ο Σοφρωνάκης

Χτες γράφαμε για την ταλαιπωρία του φιλικού της Κύπρου που θα κρατήσει τους παίκτες μας μακριά από τον Αρχάγγελο και προτρέπαμε τους διεθνείς μας να προσέξουν ιδιαίτερα. Δυστυχώς η συνέπεια τους σε κάτι που για εμάς δεν αξίζει τον κόπο επιβεβαιώθηκε στην προπόνηση της Δευτέρας. Οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ ήταν οι μόνοι που ακολούθησαν το πρόγραμμα προπόνησης μαζί με τον Σοφρώνη Αυγουστή! Οι ποδοσφαιριστές του παραρτήματος κατόπιν οδηγιών του βάτραχου λιποτάκτησαν αφού είχαν τη φαεινή ιδέα να ακολουθήσουν πρόγραμμα αποθεραπείας χτες το πρωί.

Ο Αναστασιάδης έκανε τις γνωστές του δηλώσεις όπου φωτογράφισε τους ηθικούς αυτουργούς αλλά δεν αναμένεται να υπάρξουν οποιεσδήποτε συνέπειες. Μοναδικό ζητούμενο πλέον είναι να επιστρέψουν όλοι χωρίς οποιοδήποτε πρόβλημα έτσι ώστε να τεθούν στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς ενόψει του δύσκολου αγώνα με τη Δόξα.

Ο κάθε αγώνας εναντίον του ΑΠΟΕΛ είναι ένα σπουδαίο κίνητρο για κάθε ομάδα και αυτό συμβαίνει και με τη Δόξα. Το είπε και ο προπονητής τους στις δηλώσεις του αμέσως μετά τη νίκη επί της Αεπ και δεν θα πρέπει να ψάξουμε πολύ για να καταλάβουμε ότι ονειρεύονται βαθμολογικό κέρδος. Το καλό και σοβαρό ΑΠΟΕΛ δεν φοβάται κανέναν και αυτό είναι το ζητούμενο απέναντι στους λεγόμενους μικρούς.

Ιβάν και τώρα και πάντα
Θεωρείτε από πολλούς ο πιο πετυχημένος προπονητής στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ. Τα όσα πετύχαμε κατά τη διάρκεια της δεύτερης του θητείας είναι πλέον γνωστά και είναι για αυτό που ο Φοίβος Ερωτοκρίτου δήλωσε στη χτεσινή έκδοση της Sportday ότι ο ίδιος και το συμβούλιου του επιθυμούν την παραμονή του Σέρβου τεχνικού για πολλά χρόνια. Όπως είναι γνωστό το συμβόλαιο του Ιβάν λήγει τον Μαϊο και είναι για αυτό που άρχισαν να πληθαίνουν τα σχετικά δημοσιεύματα. Θεωρείται βέβαιο ότι θα υπάρξει ανανέωση της συνεργασίας αν και στο ΑΠΟΕΛ ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί σε βάθος χρόνου!

_____________________________________________________________

ΑΠΟΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ

Eurochallenge
Αρχή στην Ευρώπη με κυπριακό εμφύλιο. ΑΠΟΕΛ και Έθα ανοίγουν την αυλαία και αγωνίζονται στο Ελευθερία σήμερα (19:30) σε ένα παιχνίδι κλειδί για την πρόκριση. Η ομάδα στο πρωτάθλημα δείχνει τις ικανότητες της και εκεί που όλοι την είχαν υπό διάλυση με το 4 στα 4 φιγουράρει πλέον σαν φαβορί με τον Κεραυνό για την φετινή κατάκτηση. Η Έθα έχει ενισχυθεί σημαντικά φέτος και οι παράγοντες της δηλώνουν έτοιμοι για το βήμα παραπάνω. Το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο και πρέπει οι παίχτες μας να τα δώσουν όλα για τη νίκη. Ο Γιάννης Χριστόπουλος αναμένει πολλά από τον Lee , ο οποίος δεν έχει δικαιώσει ακόμη το όνομα του. Βαρόμετρο και η μάχη των ψηλών όπου εκεί η ΕΘΑ διαθέτει τον King ο οποίος κατά πολλούς είναι ο καλύτερος ψηλός του πρωταθλήματος. Περισσότερο χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει και ο νέος αμερικανός της ομάδας ο Kevin Tiggs . Ο αντικαταστάτης του Fisher είναι τώρα 2 βδομάδες στην ομάδα και πλέον είναι ώρα να δείξει τις ικανότητες του και να δικαιώσει τον Χριστόπουλο και την επιτροπή προγραμματισμού που τον επέλεξαν.

Συνέχεια με Κεραυνό
Η επιστροφή του Jojo στο Λευκόθεο είναι πλέον γεγονός αφού για πρώτη φορά από την ημέρα που έφυγε η ομάδα μας τον αντιμετωπίζει χωρίς τιμωρία έδρας. Οι πορτοκαλί θα του επιφυλάξουν θερμή υποδοχή και θα καταλάβει για ακόμη μια φορά το μεγάλο του λάθος. Ο Κεραυνός έχει το απόλυτο και δείχνει προς το παρόν η μόνη ομάδα που μπορεί να αντιμετωπίσει στο παρκέ την ομάδα μας. Το παιχνίδι είναι ορισμένο για το Σάββατο 20/11 (20:15) στο Λευκόθεο. Με πιθανή νίκη η ομάδα μας γίνεται το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στη κανονική διάρκεια κάτι που θα δώσει τεράστιο πλεονέκτημα για την τελική κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ €100 ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗ BETSSON.COM

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!