Το γνωστό οικονομικό SOS

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ δια στόματος του υπεύθυνου επικοινωνίας εκπέμπει οικονομικό SOS σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιήσει τη βάση των οπαδών μας και όχι μόνο. Από χτες ο Νεκτάριος Πετεβίνος τονίζει τη σημασία που έχει η ανταπόκριση του κόσμου στην αγορά των εισιτηρίων διαρκείας προκειμένου να μπει ρευστό στο ταμείο της εταιρείας και να τρέξει με μεγαλύτερη άνεση ο αγωνιστικός σχεδιασμός της ομάδας. «Το ταμείο είναι άδειο» είπε σήμερα θέλοντας τα δείξει με τον πιο παραστατικό τρόπο το μέγεθος του προβλήματος.  

Ίσως κάποιοι από τους οπαδούς μας να βρίσκονται ακόμα σε φάση άρνησης ως προς την οικονομική ευχέρεια και ρευστότητα που έχει ο ΑΠΟΕΛ. Η αλήθεια είναι ότι η χρονιά βγήκε με τεράστιες προσπάθειες από πλευράς διοίκησης και τώρα υπάρχει μια στενότητα που δημιουργεί αντικειμενικές δυσκολίες.

Πρέπει να θυμίσουμε ότι η κληρονομιά της διοίκησης Ερωτοκρίτου ήταν ένα τεράστιo έλλειμμα. Χρειάστηκε να εισπραχτούν 700 χιλιάδες ευρώ από τις παλιές οφειλές της LTV και να μπουν άλλες τόσες υπό μορφή αγοράς μετοχών από τη διοίκηση προκειμένου να πληρωθούν παίκτες και άλλες οφειλές.

Οι νεκροί οικονομικά μήνες κάνουν το πρόβλημα πιο μεγάλο και είναι για αυτό που ο καθένας θα πρέπει να βοηθήσει όπως και όσο το κάνει η καρδιά του και η τσέπη του. Η αγορά του εισιτηρίου διαρκείας είναι ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος ενώ σύντομα θα γίνει εντονότερη η προσπάθεια να ανταποκριθούν οι μέτοχοι της εταιρείας.

Εννοείται ότι η διοίκηση θα πρέπει να βρει τους τρόπους να αυξήσει τα έσοδα της εταιρείας χωρίς να υπάρχει αφύσικη εξάρτηση στον απλό οπαδό ο οποίος όση θέληση και αν έχει δεν μπορεί να καλύψει παρά ένα μικρό ποσοστό του τεράστιου προϋπολογισμού.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!