Το μέλλον του Ντε Βινσέτι και του ΑΠΟΕΛ

Είναι φυσικό μετά από τις πρώτες εμφανίσεις του Ντε Βινσέτι να έχει αρχίσει η κουβέντα για το αν και πως θα γίνει εφικτή η παραμονή του στην ομάδα μας και τη νέα χρονιά. Υπάρχουν μάλιστα αυτοί (ανάμεσα στους οποίους και κάποιοι εντός της ομάδας) που δεν είχαν καν την ανάγκη να δουν τον Αργεντινό να αγωνίζεται για να κρίνουν ότι πρόκειται για μια εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή. Ο κόσμος άρχισε να ψάχνει το θέμα ενώ από πλευράς διοίκησης υπήρξε χτες η επιβεβαίωση ότι γίνονται σκέψεις νοουμένου ότι ο παίκτης θα συνεχίσει να εντυπωσιάζει! Πόσο εφικτή όμως είναι η παραμονή του Ντε Βινσέτι στον ΑΠΟΕΛ;

Το πρώτο και ίσως πιο καθοριστικό ρόλο όσον αφορά το μέλλον του παίκτη θα παίξει η πορεία της ομάδας μας στο φετινό πρωτάθλημα και ουσιαστικά στο αν θα μπορέσει να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Αν έρθει το πολυπόθητο back 2 back θα γίνουν όλα πιο εφικτά αφού η προοπτική και στόχος των ομίλων του Champions League θα αποτελέσουν βαρόμετρο τόσο για τη διοίκηση όσο και για τον Αργεντινό.

Η εντύπωση ότι ο Ολυμπιακός δεν υπολογίζει τον παίκτη είναι λανθασμένη και το σενάριο να θέλει να τον επανεντάξει τουλάχιστον για να ακολουθήσει το στάδιο της προετοιμασίας μέσα από την οποία να επαναξιολογηθεί δεν πρέπει να αποκλειστεί.

Σε κάθε περίπτωση το ζητούμενο αυτή τη στιγμή είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Ο Ντε Βινσέτι γνωρίζει ότι μόνο μέσα από τις επιτυχίες της ομάδας ανοίγονται και οι δικοί του ορίζοντες ενώ έχει ήδη αντιληφθεί ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει μεγαλύτερο εκτόπισμα και προοπτικές από τις ομάδες που αγωνιζόταν στην Ελλάδα.  Είναι για αυτό που με κάθε αφορμή τονίζει ότι η έγνοια του είναι να βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!