Το πιθανότερο πλάνο

Ο Πασιένσια ξάφνιασε με κάποιες επιλογές του στους αγώνες με τη Βαρντάρ με πιο έντονη αυτή του Πιέρου Σωτηρίου αλλά και την καθήλωση του Στίλιτς στον πάγκο. Ο προπονητής κουβαλά τη φήμη ότι προσαρμόζει την εντεκάδα στις ιδιαιτερότητες και κάθε αγώνα οπότε ίσως και σήμερα να δούμε κάποια πράγματα που κρίνονται ως μη αναμενόμενα. Το βέβαιο είναι ότι ο Πορτογάλος δεν θέλει να αλλάξει πολλά πράγματα αφού η ομάδα δεν είναι τόσο δουλεμένη για να ανταποκριθεί στις δυσκολίες που θα βρει απέναντι της.

Το σίγουρο είναι ότι και απόψε θα δούμε μια διάταξη 4-3-3 με τις διάφορες παραλλαγές. Σε λίγο θα ξέρουμε ποιος θα κληθεί να αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης και κατά πόσο θα υπάρξει αλλαγή αυτή τη φορά με τον Λεάλ να μετατοπίζεται στη φυσική του θέση. Αν συμβεί αυτό σημαίνει ότι στα δυο άκρα θα δούμε τους Βάντερ και Ντε Βινσέτι αφού οτιδήποτε άλλο θα θεωρηθεί έκπληξη. Η παρουσία του Βραζιλιάνου ήταν καταλυτική στον αγώνα με την Βαρντάρ και η προσδοκία είναι πως θα έχει ακόμα περισσότερες δυνάμεις σήμερα.

Η ανάγκη για τριάδα κέντρου όπου θα μαρκάρει ασταμάτητα μάλλον θα αφήσει τον Στίλιτς στον πάγκο με τους Μοράις, Βινίσιους και Μακρίδη να είναι οι παίκτες που θα κληθούν να αναχαιτίσουν και να βοηθήσουν στο δημιουργικό κομμάτι.

Τέλος μπροστά από τον Βάτερμαν θα είναι οι Σέρτζιο, Αλεξάνδρου, Καρλάο και Αστιθ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!