Το σερί ξεκινά από σήμερα

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος μας βρίσκει αντιμέτωπους με τη Δόξα σε έναν ύπουλο αγώνα. Το γεγονός ότι μοιραζόμαστε την 6η θέση της βαθμολογίας με την ομάδα του Χατζηλούκα έπρεπε να ήταν παραπάνω από αρκετό για να γίνει αντιληπτός ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα. Αυστηρά ομιλούντες κάποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι απόψε στο Μακάρειο θα αναμετρηθούν δυο ισοδύναμες ομάδες. Ο ΑΠΟΕΛ όμως πρέπει να δείξει με πράξεις ότι είναι η μεγάλη ομάδα της οποίας η ποιότητα μπορεί να κάμψει τη δεδομένη αντίσταση που θα βρούμε. Λέχθηκαν και γράφτηκαν πολλά για το πόσο χρήσιμη ήταν η διακοπή του πρωταθλήματος για την ομάδα μας αφού ήταν η πρώτη φορά που είχε αρκετό χρόνο ο Δώνης για να δουλέψει με τους παίκτες. Αρχίζοντας από σήμερα θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε αν πράγματι οι προηγούμενες μέρες ήταν τόσο βοηθητικές όσο θέλαμε.

Τα καλά και τα στραβά της ομάδας μας είναι λίγο πολύ γνωστά. Δεν σκοράρουμε εύκολα αλλά η έλευση του Δώνη έφερε μια βελτίωση όσον αφορά τον αγωνιστικό προσανατολισμό της ομάδας με σαφή στροφή στο passing game.

Το 4-4-2 θα είναι λογικά και σήμερα η διάταξη που θα προτιμήσει ο προπονητής μας με τους Μπουντιμίρ και Αλωνεύτη να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο. Η επιστράτευση του Αλωνεύτη ως δεύτερο επιθετικού είναι μια από τις κινήσεις που επιχειρούνται στην προσπάθεια να έρθει το γκολ αφού η εκρηκτικότητα του μπορούν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις.

Οι Μοράις και Βινίσιους έχουν εξασφαλισμένες τις θέσεις τους στο κέντρο και το ζητούμενο για τον νεαρό είναι να συνεχίζει να δίνει βοήθειες στο δημιουργικό κομμάτι. Χαραλαμπίδης, Μαντούκα και Αλεξάνδρου είναι οι υποψήφιοι για τις δυο θέσεις στα άκρα της μεσαίας γραμμής. Το ζητούμενο για αυτούς είναι να τα κάνουν όλα! Δηλαδή να έχουν ενεργό συμμετοχή στο οργανωτικό κομμάτι αλλά και να μπορέσουν να βοηθήσουν στο θέμα του γκολ.

H αμυντική τετράδα δεν αναμένεται να αλλάξει και το ζητούμενο για τους Σέρτζιο, Καπράλ, Ολιβέορα και Μπόρδα είναι να έχουν σωστές τοποθετήσεις και αλληλοκάλυψη έτσι ώστε να αποφύγουν τα λάθη που συνήθως μας στοιχίζουν.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!