Το ταξίδι αρχίζει

Ο ΑΠΟΕΛ δηλώνει και πάλι παρών και δικαιολογημένα οι χιλιάδες οπαδοί μας ζουν από χτες εποχές 2009. Η αρμάδα του Γιοβάνοβιτς «κλείδωσε» τη συμμετοχή της στους ομίλους του europa league και καλοβλέπει αυτούς του champions league που είναι και ο μεγάλος μας στόχος. Η πελώρια νίκη μέσα στην Μπρατισλάβα έστειλε το ηχηρό μήνυμα πως ο ΑΠΟΕΛ είναι πλέον μια υπολογίσιμη δύναμη στον ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χάρτη. Απόλυτα δικαιολογημένα στο ποδοσφαιρικό παράρτημα του ακελ μας ζηλεύουν, μας φοβούνται αλλά δεν μπορούν να μας μιμηθούν. Ότι και να πει κάποιος για την ομάδα του Γιοβάνοβιτς δεν μπορεί να καλύψει πλήρως το μέγεθος της επιτυχίας η οποία πάει να γίνει συνήθεια. Το αυτοκρατορικό πέρασμα από την Μπρατισλάβα είχε όλα τα χαρακτηριστικά που συνοδεύουν μια ομάδα που έχει ξεφύγει από την κυπριακή ποδοσφαιρική πραγματικότητα-μιζέρια.

Χωρίς το άγχος που δημιούργησαν τα πολλά πρέπει που επέβαλλαν πρόκριση επί της Σλόβαν βλέπουμε όλοι τη συνέχεια με ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία. Τα ψεσινά αποτελέσματα μας έφεραν στο γκρουπ των δυνατών ενόψει της αυριανής κλήρωσης γεγονός που κάνει κάπως πιο εφικτό τον ήδη δύσκολο στόχο για πρόκριση στους ομίλους του champions league.

Όπως είναι ήδη γνωστό η ομάδα μας θα κληρωθεί με μια εκ των Βίσλα Κρακοβίας, Στούρμ Γκρατς, Γκενκ, Βικτόρια Πλζεν ή Μάλμε με τον πρώτο αγώνα να είναι προγραμματισμένος στις 16/17 Αυγούστου και τον επαναληπτικό μια εβδομάδα αργότερα.

Με αυτά τα δεδομένα αγώνες όπως αυτός της Κυριακής υποβαθμίζεται αφού η ιεράρχηση των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων περιστρέφεται πλέον γύρω από την Ευρώπη. Ο ΑΠΟΕΛ γίνεται η πρώτη κυπριακή ομάδα που θα συμμετάσχει σε ομίλους του europa league αλλά αυτό δεν μας αρκεί, έτσι θα κάνουμε τα πάντα για να το αποφύγουμε!

Φυσικά το πρώτο μας φετινό ραντεβού με την ομάδα του ανίκανου είναι μια πρόκληση ενώ είμαστε σίγουροι πως όποιοι και αν αγωνιστούν θα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να τους κερδίσουμε ακόμα μια φορά.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!