Το τραπεζικό..εξώδικο και νέος ρόλος του «μίστερ γκολ

Θύμα της νέας τάξης πραγμάτων στον εργασιακό χώρο και δη των τραπεζών, είναι οριστικά ο Γιάννος Ιωάννου. Από τους πλέον έμπιστους φίλους και συνεργάτες του Ιβάν, ο «μίστερ γκολ», είναι υποχρεωμένος να συμβιβαστεί με το νέο σκηνικό που δεν του επιτρέπει να κάθεται στον πάγκο και να δηλώνεται σαν βοηθός προπονητής. Πήγε…τζάμπα η προσπάθεια του να αποκτήσει το απαραίτητη προπονητικό δίπλωμα. Όσο…μέσο και αν έπεσε από τη διοίκηση με τις ευλογίες του Γιοβάνοβιτς για να μην διαφοροποιηθεί το σκηνικό σε ότι αφορά την ιεραρχία της τεχνικής ηγεσίας, το αποτέλεσμα δεν είναι ιδανικό Η εντολή της Τράπεζας Κύπρου είναι ξεκάθαρη. Ο Γιάννος παρά τη μεγάλη του προσφορά του στο ποδόσφαιρο δεν μπορεί να αποτελέσει εξαίρεση στον κανόνα. Έτσι λοιπόν, από το επόμενο παιχνίδι ( ίσως και με τη Ζενίτ) θα δούμε πιθανότατα τον Έρακ σε ρόλο βοηθού.

Ο Γιάννος όμως δεν φεύγει με τίποτε από τον ΑΠΟΕΛ.Ο Γιοβάνοβιτς τον θέλει κοντά του και σκοπεύει να του αναθέσει νέο ρόλο στην ομάδα. Θα παρακολουθεί προφανώς τους αγώνες από την κερκίδα και δεν αποκλείεται να είναι ο κατάσκοπος του επόμενου αντίπαλου στο πρωτάθλημα. Ίσως πάλι να είναι ο πρώτος που θα τοποθετηθεί στην πολυσυζητημένη ομάδα του τμήματος σκάουτιγκ αφού εκεί μόνο  «δικούς του ανθρώπους» επιθυμεί ο Ιβάν.

Με τον άλφα ή βήτα τρόπο ο «μίστερ γκολ» διατηρείται στην προπονητική ομάδα. Το τραπεζικό…εξώδικο θα επηρεάσει μόνο την γνωστή του παρουσία στον πάγκο και τίποτε παραπάνω.

Με την ευκαιρία που προκύπτει πρόβλημα με το Γιάννο είναι καλό να αξιοποιηθεί τάχιστα ο Χρίστος Κόντης. Αν το θελήσει και ο ίδιος, όταν με το καλό νιώσει έτοιμος ας ανοίξει ο δρόμος για να αποκτήσει τα απαραίτητα διπλώματα για να κάνει προπονητική καριέρα. Μια ιδέα βέβαια ρίχνουμε και τίποτε παραπάνω. Γιατί τα πάντα κρίνονται και αποφασίζονται από τον Γιοβάνοβιτς.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!