Τρείς μήνες εκτός ο αρχηγός

Τα νέα όσον αφορά τον Μαρίνο Σατσιά δεν είναι και τα καλύτερα δυνατά και με βάση την τελευταία επίσημη ενημέρωση το ενδεχόμενο να υπάρξει πρόωρο τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Αυτό προκύπτει γιατί σε πρώτη φάση του έγιναν συστάσεις να αποφύγει την έντονη σωματική καταπόνηση για περίοδο τριών μηνών αφού παρόλο που αποκλείστηκε το ενδεχόμενο στεφανιαίας νόσου, δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρει οτιδήποτε ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ. Όπως είναι γνωστό ο Σατσιάς αισθάνθηκε πόνους στο στήθος την Παρασκευή και εισήχθη αμέσως στο γενικό νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις. Με τα νέα δεδομένα ο παίκτης όχι μόνο χάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας αλλά δεν μπορεί να προπονηθεί πριν τον Οκτώβριο, οπότε και θα γίνει μια νέα εκτίμηση της κατάστασης του. Αν λάβουμε υπόψη ότι ο χρόνος συμμετοχής του αρχηγού είναι κάθε χρόνο και λιγότερος ίσως να μην πρέπει να τεθεί σε ρίσκο οτιδήποτε, αλλά αυτό είναι κάτι που θα κρίνουν οι ιατροί που παρακολουθούν τον Μαρίνο.

Εμείς τους ευχόμαστε τα καλύτερα με πιο σημαντικό να είναι γερός για να τον χαίρεται η οικογένεια του πρωτίστως και μετά εμείς.

Η σχετική ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ αναφέρει τα ακόλουθα: 

Ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ Μαρίνος Σατσιάς, εισήχθη στην Καρδιολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας λόγω αδιαθεσίας και καταβολής. Υποβλήθηκε σε όλες τις ενδεικνυόμενες εξετάσεις, περιλαμβανομένου και της στεφανιογραφίας, οι οποίες απέκλεισαν τη στεφανιαία νόσο.

Αναμένεται να πάρει εξιτήριο τα αμέσως επόμενα 24ώρα. Του έγιναν συστάσεις, όπως αποφύγει την έντονη σωματική καταπόνηση το επόμενο τρίμηνο.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!